FOTO by Instagram @dolcela

Iće & piće

Isprobali smo Cake2go Brownies Kokos i zaključili: Nova Dolcelina poslastica ukusna je poput domaćih čupavaca!

Viktoria Šafranić 16. studenoga 2020.

Desert stvoren za najistančanija nepca...

Brownie je jedan od najomiljenijih kolačića diljem svijeta. Svojom četvrtastom teksturom od mekog čokoladnog peciva i bogatim punjenjem ukusnom čokoladom koja se topi u ustima, postao je favorit među sladokuscima.

Najradije ga volimo u kombinaciji sa sladoledom, po mogućnošću od vanilije ili u varijanti s kremastim sirom, prava je osvježavajuća delicija.

Iako ga nije teško pripremiti, nekada ednostavno ne nalazimo dovoljno vremena za vlastitu izvedbu ove čoko bombe, stoga se radije odlučujemo kušati ga u obližnjoj slastičarni.

No što kad bismo vam rekli da isti od sada možete konzumirati iz udobnosti vlastitog doma, zapravo gdje god se nalazili, a jedina zadaća vam je otvaranje pakiranja koje neće oduzeti više od 10 sekundi.

Dolcela nas je u ovo predblagdansko vrijeme odlučila počastiti novim desertom stvorenim za sve ljubitelje spomenutog slatkog grijeha, kao i one koji obožavaju kokos. Riječ je o Cake2go Brownies Kokos kockicama koje će nestati u trenu.

Čokolada i kokos čine savršenu slatku kombinaciju, koja dolazi u pakiranju od 175g i sadrži 7 božanstvenih browniesa! Posegnite za ovom jedinstvenom, praktičnom, gotovom slasticom bilo kad i bilo gdje. Vrećica je to puna zadovoljstva i bogatog čokoladnog okusa s komadićima kokosa.

Okusom su poput domaćih čupavaca stoga su idealni za brzo rješavanje slatkih briga. Savjet za istinske ljubitelje brzih kokosastih užitaka: Dolcela Cake2go Brownies Kokos mogu postati još sočnija, topla slastica, samo ih treba zagrijati u mikrovalnoj pećnici!