Njega kože

Isprobali smo ARTDECO puder u spreju! Stvoren za sve koji jednostavno ne uspijevaju pocrniti!

Viktoria Mikulić 07. kolovoza 2020.

Dolazi u tri tona, ravnomjerno se raspršuje i ne izgleda umjetno...

Mnogi od nas nemaju onaj zahvalan ten kojima se boja primi u samo nekoliko sati izležavanja na plaži. Koliko god se trudili, ne uspijevamo postići preplanuli ten i ukoliko ne stavimo zaštitnu kremu, naša će koža pocrveniti, što nam nimalo ne ide u korist.

Njega kože jedan je od primarnih zadataka svakog od nas i ako je pravovremeno ne zaštitimo, mogli bismo se suočiti s prijevremenim starenjem, za što je zaslužan jedan od najopasnijih neželjenih čimbenika – sunce.

Svaki pojedinac poseban je na svoj način i prvenstveno je bitno zavoljeti svoje tijelo, bez obzira kakav ton ono imalo. Naravno, ponekad ipak želimo postići onaj glow efekt koji nam pruža preplanuli ten, osobito kada moramo nazočiti nekim svečanostima poput ljetnih vjenčanja, stoga smo se bacili u potragu za idealnom alternativom za sve nas svjetlopute.

ARTDECO puder u spreju naš je favorit iz više razloga. Ne izgleda umjetno već nogama daruje prirodni preplanuli izgled te u trenu prekriva sitne nepravilnosti kože.

Lako se i ravnomjerno raspršuje, brzo suši i traje cijeli dan, no svakako prije napravite piling kako biste ga što ljepše nanijeli.

Sadrži pantenol, vitamin E i ekstrakt zelenog čaja. Spray on Leg Foundation je savršen proizvod za brzo postizanje ravnomjernog tena, a dolazi u tri izdanja, tj. raspodijeljen je po brojevima 3,5,7.

Trojka označava najsvjetliju varijantu, nježnu boja pijeska, petica je zadužena za suptilna preplanulost dok sedmica zaista daje preplanuli ten te ista dolazi u boji karamele.

Mi smo isprobali broj 3 i 7 i smatramo da su oba tona odlična, sve ovisi o tome u kolikoj mjeri želite ‘potamniti’. Trojku smo isprobali na donjem dijelu noga i moramo priznati da se lijeva i desna puno ne razlikuju, što možete vidjeti po slikama. No za one najsvjetlije, ovaj faktor je idealan.

Sedmicu smo isprobali na rukama i tu je jasno vidljiva razlika, a ako vam je to previše, onda je broj 5 kao stvoren za vas.

Dolazi u bočici zapremnine 100 ml, a možete ga pronaći u Douglasu po cijeni od 169,00 kuna.