FOTO by Instagram @ispillice / @candyhunteraustria

Dom

Isprobajte jesensku senzaciju – kavu s Milka namazom i bijelom čokoladom!

Mia Vodopija 25. kolovoza 2021.

Nakon ove poslastice vam neće trebati kockica čokolade...

Šest sati ujutro je i zvoni vam alarm. Niste dobro spavali jer vas je budilo lupanje susjeda iznad vas – taj čovjek hoda po stanu cijelu noć.

Dižete se iz kreveta i sjedite na njemu, polako pomičući glavu lijevo-desno dok kružite ramenima. Nakon par gutljaja vode, znate da je vrijeme za dizanje roleta i pospremanje kreveta.

Vučete se do kuhinje poput zombija, ne jede vam se (za sada) ništa, no trebate nešto da vas potpuno razbudi.

Kava – taj magični napitak koji nas vraća u život svako jutro. Sa šećerom ili bez, espresso, machiato, latte, volimo ih sve!

Često na internetu vidimo kreativne ideje poput Dalgona kave, Kinder Bueno kave, Lino Lada kave s kokosom ili pak kave s Nutellom, pa možemo pomisliti kako će polako presušiti to internetsko vrelo ideja. Međutim, bili bismo u krivu!

Danas vam donosimo novu jesensku slatku kavu koja će zaluditi internet.

Ukusna smjesa je prepuna mlijeka i kave u koju ide bijela čokolada te žlica (ili par) Milka namaza od lješnjaka.

Iako smo uvjereni da će pomesti internet, ovaj jesenski topli napitak vjerojatno nije baš pogodan za one koji su na dijeti.

Prvo što trebate je pomiješati toplo mlijeko, nekoliko kockica bijele čokolade i izdašnu žlicu Milka namaza – ovisno o tome koliko želite da vaš topli napitak bude sladak! Jednom kad se bijela čokolada i Milka otope u toplom mlijeku, dodajte kavu / espresso.

Nadamo se da ćete i vi uživati u ovoj novoj jesenskoj senzaciji, u kavi s bijelom čokoladom i Milka namazom!