FOTO by Vivre

Dekor

Iskoristite siječanjska sniženja i nabavite novi tabure!

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

Vaš dnevni boravak zaslužuje samo najbolje

Zima je mnogima omiljeno godišnje doba, što zbog blagdana, što zbog hladnog vremena. Neki se vesele mirnom periodu nakon novogodišnje proslave u kojem mogu kristalno jasno percipirati sve oko sebe i doći do novih ideja.

To ponekad uključuje i promjenu dnevnog boravka ili sobe – neki se odluče na farbanje novom bojom, neki žele novi namještaj, a neki ipak imaju malo manji budžet…

Nije nam uvijek potrebno puno novaca kako bismo postigli promjene. Ponekad je dovoljno ubaciti maleni predmet zbog kojeg će naš interijer dobiti totalno drugačiji izgled i doživjeti transformaciju. Upravo zato, dobro je ukrasiti svoj dnevni boravak s tabureom.

Taburei nisu skupocjeni, jednostavni su i suptilni, zbog čega su postali univerzalni miljenici ljubitelja dekora. Oni jednostavnim dizajnom osvajaju srca dizajnera interijera već godinama.

Odlučili smo potražiti online savršene taburee za vas i vaš dom. One najbolje pronašle smo na stranici Vivre.hr. Boje taburea su zbilja razne, od klasične krem, smeđe, ekstravagantne zelene i plave, neutralne sive koja će pasati uz ostatak dekora.

Osim za dnevne boravke u kojima provodimo najviše vremena, taburei su odlična dekoracija i za spavaće i dječje sobe. U galeriji ispod pogledajte naš izbor Vivre ponude s ovosezonskog sniženja.

Manji ili veći, šareni ili monokromatski, taburei su popularni dodatak vašem dekoru, stoga je ovo prava prilika da se poigrate i udahnete dašak svježine vašem domu.