FOTO by Ikea

Ljubimci

Ikea noviteti savršeni su za naše krznene prijatelje

Una Lora Banjac 18. travnja 2024.

Ako imate mačku, imamo nešto za vas!

Bezuvjetna ljubav kojom nas naši ljubimci svakodnevno obasipaju zaista nema cijenu! Oni nas veselo dočekaju svaki puta kada nas vide te uz puno maženja i slatkih pozdrava, ostavljaju slatki i topao osjećaj u našim srcima!

Uzvratiti im možemo s istom takvom ljubavlju te im pružiti toplo i ugodno utočište kakvo zaslužuje svako biće na našem planetu.

Mace su jedne od najčešćih kućnih ljubimaca, a u Ikei smo pronašli nekolicinu kućnih dodataka za vaše krznene zvijeri koje vole uživati u udobnosti vlastitog doma.

Ikea

Ikea u ponudi ima prekrasnu pletenu kućicu na četiri noge, sivo plavu mačju kutiju te mekane jastučiće za vaše najljepše maze.

Pletena kućica

Ova je prelijepa kućica za mace napravljena od ratana, lako se prenosi jer gore ima ručku te izgleda elegantno jer je povišena i stoji na četiri čelične noge. Širina ove kućice je 36 cm, visina 53 cm, a dubina 42 cm i mi smo uvjereni da bi svaka maca bila presretna kada bi imala ovakav mali raj za sebe.

Ikea – 59,99 €

Kućica za mace

Opće je poznato da mace vole kutije i da će kutiju izabrati prije ičeg drugog, a još kada je kutija chic i uklapa se u home dekor – svi su sretni! Ova se šašava kutija s okruglim otvorom može staviti na policu te tako i vaše mace postaju najdivnije živuće dekoracije dok uživaju u udobnosti vlastite kućice!

Širina kutijice je 33 cm, dubina 38 cm, a visina 33 cm, dovoljno je velika da u nju možete smjestiti jastučić i vašu macu, a kada vam kutija postane višak, lako se sklapa patentnim zatvaračem na dnu.

Ikea – 5,99 €

Jastučić za mace

Svaka maca voli spavati na mekanom i zato je jastučić za macu neizostavan dio mačje opreme. Ovaj jastučić ima preslatku navlaku koja se lako skida i pere u mašini te savršeno pristaje na gotovo svaki interijer!

Ikea – 3,99 €

Divnu opremu za vaše prekrasne ljubimce možete škicnuti u Ikea trgovinama ili ih naručiti preko Ikea službene stranice.