FOTO by Amazon

Ljubimci

I mace zaslužuju biti dive! Unicorn grebalica s kućicom prava je stvar za njih!

Antonija Andabak 29. srpnja 2022.

3 u 1 Unicorn atrakcija nešto je što bi moglo zabavljati vašu macu satima!

Mace na dnevnoj bazi moraju imati aktivnosti koje bi ih izmorile kako bi bile zadovoljne i sretne te osigurale miran san.

Neke su mace posebno zainteresirane za svijet oko sebe i vole istraživati do najsitnijih detalja, dok su druge malo inertnije i zahtijevaju igru s vama kako bi zadovoljile dnevnu potrebu aktivnosti!

Vaš dom zasigurno izgleda kao mini cirkus jer naravno, svom ljubimcu želite sve najbolje pa se u životinjskog accessoriese-u tako nalazi grebalica, tunel, kućica i kojekakve igračke kupljene u pet shopu ili izrađene diy metodom!

Imamo prijedlog kako “jednim udarcem srediti tri muhe”, a to je atraktivan accessories u obliku Unicorna koji se sastoji od grebalice – ujedno se nalazi u ulozi nogu i vrata jednoroga, te kućice i tunela koji se nalaze u ulozi trupa, a zbrojivši sve benefite koje vaša maca dobiva ovom Unicorn atrakcijom, možemo jedino zaključiti kako će vaša maca biti itekako zadovoljna!

Već zamišljamo prave znatiželjnike kako se veru do samog vrha jednoroga, te poslije istraživanja i igranja, odmaraju u pufnastoj kućici.

Boje Unicorn kućice i grebalice definitivno su u originalu onakve na kakve smo naučili dosadašnjih godina, a sigurni smo da će i vaša maca odobriti ovu atrakciju u kojoj će se osjećati poput prave dive! Istu možete kupiti na web shopu Amazon po cijeni od 350 kn.