FOTO by Instagram @trut.gin

Dom

Hrvatski gin TRUT donosi vam dašak Korčule

Mia Vodopija 13. kolovoza 2021.

Uživajte u odličnom ginu s vašom ekipom!

Moramo priznati da, kada je alkohol u pitanju, sasvim nam je svejedno koje je godišnje doba.

Stvaranje pozitivne atmosfere uvijek je lakše uz koju kapljicu omiljenog pića, a ako ste pravi ljubitelj alkohola, onda vas nećemo razočarati okusom koji smo pronašli.

Iako ne diskriminiramo alkoholna pića, priznajemo da su neka od njih baš stvorena samo za određeno doba u godini. Upravo je takva situacija s ginom čija ambalaža, okus i svaki motiv na njemu vrište samo jednu riječ – ljeto!

Izležavanje na plaži, brčkanje u plićaku, kavica na rivi i večernji izlasci samo su dio aktivnosti koje donosi ljeto, a što god radili uz čašicu omiljenog pića sve je još slađe.

U ovim vrelim ljetnim danima nekoliko stvari je bitno – nošenje proizvoda koji imaju zaštitni faktor kako ne bismo izgorjeli, nošenje sunčanih naočala i zaštitnih pokrivala za glavu te dovoljan unos tekućine.

Osim vode, tu je jasno i gin! Gin je u svim svojim kombinacijama zaludio ljubitelje alkohola, ljeta i dobrog provoda. Zato nije niti čudno da smo pronašli gin iz korčulanske destilerije.

TRUT gin predstavlja drugačiju vrstu citrusa – on kombinira svježu koricu limuna s aromatičnom sortom divlje metvice, ručno ubranim u vrtovima otoka Korčule. Za slatki dodir, odabrali su sirovi med.

TRUT gin možete zapratiti na njihovom Instagramu i na Facebooku.

Ovo je odličan odabir za sve ljubitelje hrvatskih proizvoda i gina, stoga spojimo dva u jedan i uživajmo u aromatičnom ginu s Korčule!