FOTO by IMDb

Film

“House of Gucci” – pogledajte prvi trailer u kojem je Lady Gaga neprepoznatljiva

admin 30. srpnja 2021.

Film inspiriran obiteljskim carstvom talijanske modne kuće Gucci

Napokon smo dočekali prvi trailer za film “House of Gucci” čija je premijera zakazana oko Božića. Ova kriminalistička drama govori o snazi brenda i obitelji koju prati tri desetljeća ljubavi, izdaje, osvete i na kraju ubojstva.

U filmu o zloglasnoj obitelji Gucci glumi Lady Gaga kao Patrizia Reggiani, zajedno s velikom glumačkom ekipom, uključujući Jareda Leta kao Paola Guccija, Jeremyja Ironsa kao Rodolfa Guccija i Al Pacina kao Alda Guccija, Adama Driver kao Maurizia Guccija i Salmu Hayek kao Giuseppinu “Pina” Auriemm.

Ovaj film inspiriran obiteljskim carstvom talijanske modne kuće Gucci zorno će prikazati kako sve ima svoju cijenu.

Ovaj filmski hit režirao je nitko drugi nego Ridley Scott, a Lady Gaga pokazala se kao odličan izbor za utjelovljenje Partizie, supruge Mauricija Guccija. Maurizio je bio unuk samog Guccia Guccija, koji je osnovao dizajnersku modnu kuću.

Maurizio je ubijen iz vatrenog oružja ispred kuće u Milanu 1995. godine, a ubojstvo je isplanirala upravo Patrizia Reggiani nakon njihovog razvoda nekoliko godina ranije. Za to je osuđena 1998., a zatvor je napustila tek 2014. godine.

Lady Gaga filmsku karijeru počela je graditi filmom “A Star Is Born” koji joj je donio nominaciju za Oscara za najbolju glumicu, a osvojila je i nagradu za najbolju pjesmu zahvaljujući svojoj pjesmi ‘Shallow‘.

Iako u traileru djeluje neprepoznatljivo ne sumnjamo da će i ovo biti jedna od zapaženijih uloga Lady Gage. Početak prikazivanja filma najavljen je točno na Badnjak i vjerujemo da nas očekuje još jedna filmska poslastica.