FOTO by Sinsay

Dekor

Hoklice od 49,90 kuna ponovno dostupne u Sinsayu! Ovog puta i u bež boji!

Viktoria Šafranić 29. siječnja 2021.

Ako vam se sviđaju, nemojte se previše dvoumiti jer će zasigurno nestati u jednom danu, baš kao i prošli put…

Nakon što smo ih prvi put objavili, nismo ni slutili da će nam to biti jedan od najčitanijih članaka. Navala za hoklica bila je blagorečeno enormna, kako na našem portalu tako i na web shopu poznatog brenda.

Zbog velike potražnje, ne čudi da su rasprodane u trenu, no ako pomno pratite Sinsay web trgovinu, onda znate da se većina stvarčica vrati kroz nekoliko tjedana.

Iako su prepoznatljivi po odjevnim predmetima, nas su nekako najviše obradovali ponudom dekora, posebice asortimanom za dnevni boravak.

Uz tabure, hoklica je jedan od onih artikala koji možete smjestiti gdje god poželite. Drugim riječima, zbog svoje veličine nikome neće smetati.

Hoklice služe kao podmetač za noge dok se izležavamo na fotelji, a odlično će poslužiti svrsi i kada trebate nešto dohvatiti s visokog ormara ili regala.

Već smo ranije predstavili modele u sivoj i rozoj boji po cijeni od 49,90 kuna, a sada nas je Sinsay počastio i novom nijansom koja će se uklopiti u svaki interijer, a ona dolazi u bež tonu.

Ne znam je li nam ljepše gornjište ili ove simpatične drvene nogice, koje daju onaj rustikalni štih. Kako god, ovaj stolčić izvrstan je i za dječju sobu gdje će im poslužiti kao kutak za odmor.

Ovo se ne može ni nazvati pametnom investicijom jer je cijena preniska za takve epitete, no definitivno su vrijedni pažnje, kako izgledom, tako cijenom, a vjerujemo i kvalitetom. Ako u svoj ambijent želite dodati nešto novo, ova malena promjena učinit će veliku razliku.

Sva tri modela hoklica možete naručiti putem linka.