FOTO by Etsy / Uncommon goods

Dekor

Hitno nam treba preslatki oblačić koji će umjesto nas zalijevati kućne biljke!

Daria Lovrić 20. travnja 2023.

Najbolji poklon koji biljka može poželjeti!

Ugodan i lijepo uređen dom danas je jedan od glavnih prioriteta. Želite li dodatno ukrasiti vaš dom i unijeti svježinu u prostor nema boljeg rješenja od kućnih biljaka. Iako postoji mnogo načina kojima možete urediti interijer, pravo cvijeće nema konkurenciju.

Kišni oblak za zalijevanje biljaka
Kišni oblak za zalijevanje biljaka

Iako cvijeće i sukulenti osvježavaju prostor i kreiraju posebnu atmosferu, većina nas izbjegava kupnju istih, posebice više njih jer zahtijevaju nešto više pažnje.

Predstavljamo rješenje koje će spasiti život vašoj biljci

Ako i vi nažalost spadate u skupinu ljudi koji kupuju i nakon određenog perioda bacaju svoje kućne biljke jer ih nemaju vremena zalijevati ili im taj posao jednostavno ne ide od ruke, vrijeme je da nabavite presladak dodatak koji će ih spasiti.

Kišni oblak za zalijevanje biljaka

Predstavljamo vam preslatki oblačić koji će vaše biljke čiji je cilj ravnomjerna hidracija vaših biljaka s kojim vi više nećete morati razmišljati kad i s koliko vode zaliti vaše teglice.

Premalo ili previše vode? Uz kišne oblačiće o tome više ne morate razmišljati. Svaki oblačić podignut je na dvije akrilne šipke i izgleda kao da lebdi iznad biljke. Sve što trebate napraviti je napuniti ga vodom i samostalno će zalijevati vašu biljku kap po kap.

Ako je i vama hitno potrebna pomoć, svoj kišni oblačić možete naručiti putem Uncommon goods web trgovine, po cijeni od 38 € ili putem Etsy.