Film

Hit & Run – nova izraelska hit serija na Netflixu koju nećete moći prestati gledati!

Viktoria Mikulić 09. kolovoza 2021.

Nema ništa opasnije od čovjeka koji traga za istinom...

Lior Raz i Avi Issacharoff nisu stranci na Netflixu, već su dobro poznati zahvaljujući izraelskoj uspješnici Fauda iz 2015. godine, koja se oslanjala na iskustva para u izraelskim obrambenim snagama.

Njihova nova serija Hit & Run također pomalo vuče na slična iskustva, ali dodaje nešto toj mješavini: suprug istražuje smrt svoje supruge u Tel Avivu, ali uskoro završi u New Yorku, budući da i tamo ima svoje kontakte. Serija spaja poznate izraelske i američke glumce…

O seriji:

U ovom novom akcijskom trileru život sretno oženjenog muškarca (Liora Raza) okrene se naopako nakon što mu ženu ubiju u misterioznoj prometnoj nesreći u Tel Avivu.

Osumnjičenik odmah pobjegne s mjesta nesreće što Liora potakne da možda i nije riječ o slučajnom ubojstvu već je isto povezano s njegovom prošlošću. Tužan i zbunjen, ne odustaje dok ne nađe ubojice svoje žene.

Uz pomoć bivše ljubavnice (Sanaa Lathan) otkriva uznemirujuće istine o svojoj voljenoj ženi i intrigantne tajne koje je skrivala od njega.

U nastavku pogledajte trailer:

Iako je na ovu popularnu streaming platformu stigla tek 6. kolovoza, već je sada među najgledanijim serijama na Netflixu. Prva sezona ima 9 epizod koje će vas držati u iščekivanju cijelo vrijeme…Na IMDb-u već sada ima ocjenu 7.2.