Dekor

Heklani i pleteni proizvodi – must have dekor svakog doma!

Viktoria Mikulić 26. rujna 2018.

Mali taburei, heklani tepisi, košare svih boja i dekorativne jastučnice samo su dio raskošnog asortimana domaćeg brenda Why Knot Decor

Heklani i pleteni proizvodi – Iako je na tržištu tek nekoliko mjeseci, ovaj jedinstveni brend već sada privlači pozornost svojom zanimljivom ponudom. ‘Svaki interijer zaslužuje pažnju’ otpočetka je glavna nit vodilja prilikom kreiranja dekorativnih proizvoda. Upravo ambijent i okruženje u kojem se nalazimo i provodimo čak do nekoliko sati dnevno, jako utječe na nas i naše raspoloženje, stoga je veoma bitno da taj prostor bude umirujuć i ugodan.

Heklani i pleteni proizvodi

Svaki od proizvoda ovog unikatnog brenda napravljen je od pamučne špage klasičnim metodama: heklanjem (kukičanjem) i pletenjem. Gdje god mogu, maksimalno koriste prirodne proizvode čija je kvaliteta neupitna.Osim heklanih tepiha i raznobojnih košara svih veličina i oblika, u ponudi se mogu pronaći i proizvodi koji obuhvaćaju kupaonski, kuhinjski, dnevni i svima omiljen dječji program.

Heklani i pleteni proizvodi

Također, postoji mogućnost izrade navlaka za namještaj kao što su mali taburei pa sve do tronožaca ili stolica. Prema željama kupaca, čak i onom prastarom namještaju mogu osmisliti kompletno novo ruho.

I šećer na kraju, tu je cijeli program za kućne ljubimce kao što su košare i tepisi za pse i mačke. Što se tiče pletenog programa, ove vrijedne kreativke trenutno se najviše fokusiraju na izradu dekorativnih jastučnica s drvenom dugmadi koja ih zapravo i čine toliko posebnima.

Posebnost njihovih predmeta je lako održavanje i mogućnost pranja u perilici za rublje na 30°C. Svakom roditelju iznimno je važno da se dijete igra na pamučnoj, mekoj podlozi, što i čini jednu od glavnih karakteristika njihovih tepiha, ali i da ne moraju previše misliti hoće li ju uprljati npr. čokoladom.

Vrijeme potrebno za izradu svakog proizvoda prvenstveno ovisi o njegovoj veličini, no također i o tome odabire li se nešto iz već ponuđenog asortimana ili se izrađuje proizvod prema specifičnim zahtjevima kupaca. Najveći do vremena odlazi na finalni dio gdje ima mnogo sitnica koje treba dovesti do perfekcionizma. Za jedan tepih promjera 120 cm potrebno je otprilike 3-4 dana.

Heklani i pleteni proizvodi

Što se tiče planova za budućnost, ima ih zaista mnogo, a samo ćemo vam otkriti da je već sada u pripremi osmišljavanje božićnog asortimana za koji vjerujemo da će nas jednako očarati kao i sva dosadašnja ponuda. Uz to, bazirat će se i na neke druge tehnike za izradu proizvoda kao što je makrame, s čime se definitivno i ponuda proširuje na lustere, zidne dekoracije, držače za vaze i slično.

Ako se još uvijek pitate je li vam potrebna neka promjena u uređivanju doma, imamo za vas vrlo jednostavno pitanje Why Knot Decor?

Heklani i pleteni proizvodi

S obzirom na to da ste pročitali članak do kraja, vjerojatno su vas itekako zaintrigirali proizvodi ovog domaćeg brenda, stoga vas pozivamo da posjetite njihovu službenu stranicu za još više vizuala i kreativnih ideja.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#heklana IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Why Knot Decor, jednu sretnicu nagradit ćemo s pletenom košarom (u boji prema vlastitoj želji). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica predivne pletene košare domaćeg brenda Why Knot Decor je Ivana Stupar. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.