Dekor

H&M teglice za biljke mame osmijeh na lice!

Viktoria Šafranić 14. travnja 2021.

Svojom prisutnošću bi uljepšale svaki dom...

Proljeće je savršena prilika da se bacimo u renoviranje interijera, ili tek pokojom sitnicom osvježimo prostor. Ako niste raspoloženi za kompletan redizajn, dovoljno je ambijentu nadahnuti novo ruho malenom promjenom koja dolazi u vidu teglica za biljke.

Poznati high street brend prva nam je modna postaja kada smo u potrazi za odjevnim predmetima i modnim dodacima, no definitivno ne možemo ignorirati njihovu rubriku Home, unutar koje se nalaze brojne kućne potrepštine.

Sve više se okrećemo prirodi i svjesni smo koliko biljke utječu na atmosferu u našem domu, stoga ih uvrštavamo gotovo u sve prostorije. U teglice koje smo pronašli u H&M-u možete smjestiti štogod poželite.

Neovisno o tome je li vaš najdraži cvijet aloe vera, paprat ili orhideja, ove su teglice praktično i stylish rješenje koje će svakom ukućanu popraviti raspoloženje.

Odlično će poslužiti i kao alternativa vazi, ako svoje svježe ubrane ruže ili tulipane želite staviti u ove neodoljive posudice.

Lončići od glaziranog porculana s motivima očiju i nosića dolaze u tri boje, bijeloj, žutoj i rozoj, a posebnima ih čine medene uši koje se nalaze na samom vrhu. Svaka od ovih teglica ima drenažnu rupu na dnu i popratni tanjurić.

Tu su još metalne i keramičke teglice u nekoliko varijanti, a za sve koji preferiraju vintage notu u svom domu, oduševit će se retro posudicama od ratana. Nas je osvojila viseća posudica koja će oduševiti ljubitelje boho stila.

Ove i još mnogo drugih modela možete pronaći putem H&M službene web trgovine.