FOTO by H&M

Dekor

H&M pufasti jastuk u obliku mačke prigrlila bi i kultna Phoebe!

Viktoria Šafranić 23. lipnja 2021.

Na spomen mačke, tko vam prvo padne na um? Nama definitivno Phoebe...

Phoebe i njezina opsjednutost mačkama dovela ju je do stihova za pjesmu koju danas pjevuši cijeli svijet. Iako je riječ o satiričnoj izvedbi, genijalno nam je kako Phoebe u svom nastupu uspijeva zadržati dozu ozbiljnosti, dok je drugima komična.

Čim smo ugledali novi mekani jastuk u H&M-u, odmah smo pomislili na ovu luckastu plavušu, osobito jer je posljednjih mjeseci u centru pozornosti, baš kao i njezini kolege.

Nakon što smo odgledali ‘Reunion’, na trenutak smo pomislili kako se Phoebe najmanje promijenila, ne samo izgledom, već i smislom za humor.

Upravo zato nju zamišljamo kako u svojoj spavaćoj sobi ima ovaj neodoljiv novitet poznatog brenda na kojem može spavati ona, a isti može pokloniti i svojoj mezimici. Iako nismo otkrili ima li Phoebe u stvarnom životu mačku, no ne dvoumimo se previše oko toga. U ovom plišancu mogu uživati i odrasli i djeca, a osim kao jastuk, može poslužiti kao igračka.

Riječ je o velikoj, podstavljenoj mekanoj igrački u obliku uspavane mačke u izuzetno mekanom veluru. Tu su i vezeni detalji, uši, četiri šape i rep. Za njezinu mekoću zaslužno je poliestersko punjenje. Dječica će uz nju imati miran san, a kada se probude, njihov omiljeni ljubimac bit će tik uz njih.

Cijena ovog jastuka iznosi 17,99 €, a pronaći ga možete na LINKU.