FOTO by H&M

Dekor

H&M lansirao dva skateboarda s Disney likovima za najluđe ljetne avanture!

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2023.

Ako imate iskustva sa skateboardom ili već dulje vrijeme planirati naučiti voziti isti, škicnite ove primjerke...

Povodom 100. obljetnice Disneyja, lansirana je još jedna H&M kolekcija u suradnji s Trevorom Andrewom, bivšim profesionalnim snowboarderom koji je kasnije postao umjetnik. Kolekcija je nadahnuta uličnom odjećom, a također sadrži i limitirano izdanje skejtborda.

Nadahnuta ljubavlju Trevora Andrewa prema Disneyju i uličnoj umjetničkoj kulturi, kolekcija ima opušteni dojam i može se pohvaliti s nekoliko Disneyjevih likova, printovima na cijeloj površini i Andrewovim prepoznatljivim simbolima.

Od cjelokupne linije, nama je najveću pažnju privukao skateboard. Trevor Andrew, strastveni skateboarder. osmislio je dva modela s ranim umjetničkim motivima. Skateboard ima sedam slojeva javorove šperploče, stoga je kvaliteta zagarantirana. Jedan primjerak ima Disneyev logotip koji je rukom oslikao Andrew, a drugi model sadrži motive kultnih Disneyjevih likova.

Ovi skateboardi rezervirani su za sve one slobodne duše koje vole istraživati svijet i koji vole dozu pustolovine i avanturizma u svojoj svakodnevici. Ako vam je skateboard oduvijek bio draži od bicikla i rola, a pritom obožavate Mickeya Mousea i ostale cartoon junake, ne propustite zaviriti u H&M web trgovinu i odabrati svog favorita.

Cijena ovih preslatkih skateboarda iznosi 39,99 €, a pronaći ih možete na LINKU! P.S. Uz njih će svaka jutarnja kava na godišnjem odmoru biti još slađa, stoga ih ne propustite uzeti sa sobom gdje god se otputili.