FOTO by H&M

Ljubimci

H&M jesenski noviteti za psiće izgledaju spektakularno!

Viktoria Mikulić 05. rujna 2023.

Baš poput svojih vlasnika, i malene njuškice zaslužuju biti viđene u novoj garderobi…

Uplovili smo u rujan, a uskoro ćemo službeno zakoračiti i u jesenske dane. Godišnji odmor s kojeg smo se nedavno vratili sada se čini kao daleka prošlost, s obzirom na hrpu obveza koje su nas sustigle.

Pokušamo se priviknuti na užurbanu svakodnevicu i prigrliti ovo prijelazno vrijeme. Nije nam lako pozdraviti se s ljetnom garderobom, no kada vidimo što je sve stiglo u izloge i na police poznatih high street trgovina, osmijeh jednostavno ne može izostati.

Baš kao što mi već lagano biramo vestice, pulovere, baloner i ostale jesenske favorite, i naši ljubimci zaslužuju jednaku pažnju. U H&M-u smo upravo pronašli nekoliko šarmantni outfita za naše psiće u jesenskom ruhu.

Od kaputića koji dolazi s pepita uzorkom, mekanih vunenih džempera pa sve do pulovera s natpisima „Yale“ i „Harvard“ sigurni smo da će vaše njuškice uživati u ovim novitetima.

Tu je još jedna šarmantna majica s printom kultne Disney ikone – Mickeyja Mousea uz kojeg će vaš psić biti još slađi.

Štogod odabrali, nećete pogriješiti, a reakcije će biti fenomenalne. Komplimenti neće izostati gdje god se uputili, stoga priuštite svojim vjernim prijateljima komad tkanine u simpatičnom ruhu, a oni će vam vratiti poslušnošću i osmijehom.

Sve modele možete pronaći na LINKU!