FOTO by H&M

Dekor

H&M jastučići u obliku lopte jednostavno su neodoljivi!

Viktoria Mikulić 10. travnja 2024.

Plavi, krem ili bijeli, koji bi se najbolje uklopio u vaš interijer?

Proljeće je stiglo, a mogli bismo reći da i ljeto kuca na velika vrata. Iako smo zimi preferirali cozy atmosferu u vlastitom domu, spuštene rolete, svijeće i tople napitke, u proljeće i ljeto želimo što više osvježiti prostor i dodati mu boje.

Nema ništa ljepšeg od onoga kada interijer obasja prirodna sunčeva svjetlost koja nam u trenu podigne raspoloženje. Ne čudi što smo dobili volju za ukrašavanjem prostora u kojem živimo. Ako ste i vi iz svoja četiri zida maknuli uskršnje dekoracije, sigurno vam se dnevni boravak čini pomalo bezličan.

Mi smo pronašli jedan maleni, ali atraktivan modni detalj koji će se uklopiti u svaki stil uređenja. H&M ukrasni jastučići u obliku lopte izgledaju totalno šik i nezaobilazan su home dekor. Riječ je o čvrsto podstavljenim jastucima od mekog bouclé tkanja.

Modeli bež i bijele boje s lakoćom će se stopiti s drugim nijansama namještaja, no naš favorit ipak je plavi jastučić koji će savršeno ići uz bijele, krem i sive garniture te nas u mislima odvesti negdje blizu mora.

Ako i vi želite sitnu preinaku u svom ambijentu koja će učiniti razliku, a da pritom ne morate potrošiti puno novaca, H&M noviteti savršena su nadopuna svakoj kući ili stanu jer unose toplinu i svježinu u dom.

Njihova cijena iznosi 29,99 €, a pronaći ih možete na LINKU.