FOTO by H&M

Dom

H&M ima najslađe božićne džempere za naše kućne ljubimce

Krešimir Šustić 10. studenoga 2020.

Ovogodišnje glavne zvijezde u kućanstvu bit će naši preslatki psi

Većina brendova je na svoje web shopove i u prodavaonice uvrstila asortiman koji nam nagoviješta brz dolazak najljepšeg perioda u godini, adventa.

Trgovine kućnim potrepštinama izložile su čarobne dekorativne stvarčice kojima ćemo obogatiti naše interijere, a one s modnim predmetima komade u kojima ćemo zablistati na raznim svečanostima.

14,99 €

Tako možemo pronaći šarmantne džempere, pulovere, bluze i haljine, koje su stvorene da prigodnim motivima budu u centru pažnje, neovisno o tome prisustvujemo li obiteljskom ručku ili poslovnoj večeri.

14,99 €

High street robna marka H&M je poznata po pristupačnim cijenama koje nam omogućuju da za manje potrošeni iznos izgledamo zanosno i stylish.

17,99 €

U blagdanskoj kolekciji smo pronašli upravo sve ono što nam treba za naredni period, ali i stvarčice uz koje će se naši četveronožni ljubimci osjećati svečano i ugrijano.

14,99 €

Riječ je o simpatičnim džemperima za pse, zbog kojih će izgledati još slađe, pogotovo na obiteljskoj fotografiji koju ćemo poslati kao čestitku dragim ljudima.

14,99 €

Pleteni favoriti s božićnim motivima i detaljima su must-have ove godine, stoga se Djed Božićnjak, pahulje snijega, sob ili pomponi jednostavno moraju pronaći kao modni dodatak u svakoj kući.

12,99 €

Tu su i odijelca koja će nasmijati svakog gosta i člana obitelji, a vašeg psa učiniti glavnom zvijezdom ovih veselih praznika.

19,99 €
19,99 €