FOTO by H&M

Dekor

H&M Home ima dvije najšarmantnije lampe s cvjetnim printom!

Viktoria Mikulić 07. studenoga 2023.

Ne znamo koja nam je ljepša...

Pomisao na tople vunene haljine i ugodne noći uz svijeće u nama budi nostalgiju. Jesen je stigla i sve što želimo je osjećati se cozy u svoja četiri zida i sve više vremena provoditi s našim bližnjima.

U posljednje vrijeme, svijet je prodrmao jedan dekorativni trend koji mami na kupnju, a to su papirnate lampe. Iako su papirnate zvijezde već godinama must—have dekoracija u božićno vrijeme, papirnate lampe u mnoštvo oblika sada su aktualne i tijekom ostatka godine.

Nevjerojatno popularan način da promijenite izgled i dojam sobe su lampe od papira.  Na internetu su dostupni mnogi vodiči koji vam mogu pomoći u detaljima izrade istih, no ako niste vješti za DIY tehnike, škicnite dva modela iz H&M Home rubrike koji će jednako osvojiti i velike i male.

Ovi H&M primjerci osvajaju na prvi pogled, a dolaze s cvjetnim printom i u dvije boje – lila i mint zelenoj. Idealni su za noćne ormariće, komodu ili u predsoblju kao chic detalj.

Ove stolne svjetiljke od nabranog papira s floralnim uzorkom na cijeloj površini dodat će individualni stil vašem domu.

Osim prelijepog izgleda, cijena im je također pristupačna – £24.99! Ako i vi želite tek malenu promjenu u svom domu, ova sitnica zaista će učiniti vaš interijer prekrasnim.