Dekor

Gumbek okviri – originalan poklon za sve generacije!

Viktoria Mikulić 20. veljače 2018.

Kome god poklonili ove personalizirane okvire, druga strana neće ostati nimalo ravnodušna!

Gumbek okviri – Prvi Gumbek okvir nastao je poprilično spontano te se neko vrijeme zadržao unutar četiri zida jedne obitelji. Pronašao je svoje mjesto u dnevnom boravku, no vrlo brzo naišao je na oduševljenje sviju koji su ga primijetili. Tako je nastao brend ‘Gumbek‘, kako bi sve obitelji, baš poput ove unutar svog doma imale uspomene za cijeli život.

Gumbek okviri

Osim što smišlja ilustracije i dizajn unutar okvira, ovaj kreativan tim može se pohvaliti i time što sve rade samostalno, od izrade okvira do konačne realizacije. Svaki okvir je napravljen od punog drveta sa staklom pa je samim time i kvaliteta znatno bolja. I ono što je najvažnije, svaki je unikatan te prilagođen željama kupaca – od figurica, tekstova, boja gumbiju, kristala i slično.

Gumbek okviri

Također, dimenzije se kreiraju prema potrebama kupaca, a najveći okvir bio je čak do metar visine s preko 120 gumbeka. No bez obzira na sve izazove, uz spretne ruke svaki okvir na kraju izgleda savršeno.

Oni mogu stajati samostalno ili poslužiti kao ukras na zidu, a trenutno dolaze u četiri nijanse: bijeloj, plavoj, crnoj i rozoj.

Gumbek okviri

Koju god prigodu imali, od rođendana, vjenčanja, krštenja, diplome, djevojačkih večeri, odlaska u mirovinu ili poslovnih događanja, ovi kreativci pobrinut će se da konačan rezultat bude nadmaši vaša očekivanja.

Gumbek okviri

Najveća potražnja je u vrijeme proljeća kada se daruju učiteljice na kraju školske godine ili tete u vrtićima prije nego što dječica krenu u školu. U zadnje vrijeme sve su popularnije i „kasice prasice“ za šparanje kao i okvir sa slovima i obiteljskim stablima dok u predblagdansko vrijeme izrađuju i unikatne kuglice za bor. Rok izrade je otprilike 7 dana dok u proljeće bude i po 3-4 tjedna čekanja.

Gumbek okviri

Gumbek okviri su prvi u Hrvatskoj krenuli s personaliziranim okvirima te i dan danas stvaraju vlastite trendove. Kažu da im konkurencija ne smeta, već je samo izazov da budu još inovativniji te nabavljaju materijale i u inozemstvu, Engleskoj i Americi.

Ako želite izmamiti koju sretnu suzicu na licu bliske osobe, ovi personalizirani okviri najoriginalniji su poklon koji smo u posljednje vrijeme vidjeli.

Za detaljnije informacije o brendu Gumbek i još više jedinstvenih vizuala, posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil.

 

 

#gumbek IGRA DARIVANJA

U suradnji s Gumbek, darujemo jedan personalizirani okvir s porukom i ostalim detaljima prema izboru. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog Gumbek okvira je Ivona Seđek. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.