FOTO by Primark

Dekor

Grinch kolekcija iz Primarka nikad nije izgledala slađe!

Daria Lovrić 09. studenoga 2023.

Škicnite odjeću, ukrase za dom, posuđe, fluffy papuče i mnoge druge primjerke s motivima anti-božićnog junaka...

Primark je popularna trgovina odjeće i asortimana za dom poznata po svojim pristupačnim cijenama i širokom asortimanu proizvoda inspiriranih popularnim pop kulturom, filmovima i crtanim filmovima.

Grinch bočica za vodu
Grinch bočica za vodu – $10
Grinch pidžama
Grinch pidžama – $19

Popularni trgovački lanac lansirao je prvu blagdansku kolekciju u kojoj smo pronašli mnoštvo favorita, međutim ovog puta smo odlučili predstaviti novu Grinch kolekciju.

 Grinch papuče
Grinch papuče – $10
Grinch papuče – $15

Prigodni asortiman uključuje raznorazne proizvode s likom popularnog Grincha kao što su odjeća, pidžame, ukrasi za dom, posuđe ili druge predmete s motivima anti-božićnog junaka.

Grinch jastuk – $15

Grinch je izmišljeni lik stvoren od strane popularnog američkog autora Theodora Seussa Geisela, poznatog kao Dr. Seuss. On je zeleno stvorenje s mrzovoljnim stavom prema Božiću, a prvi put se pojavio u priči “How the Grinch Stole Christmas!” 1957. godine.

Grinch šalice – $11
Grinch papuče – $14

Grinch je poznat po odlučnosti da ukrade Božić od stanovnika grada Whoville. Međutim, kroz priču, Grinch doživljava transformaciju i uči vrijednost ljubaznosti i zajedništva tijekom božićnih blagdana.

Grinch dekica – $25

Njegova priča postala je klasik i često se koristi kao poučna priča o pravoj suštini blagdana i ljubaznosti prema drugima. Mi blagdane naprosto obožavamo, međutim svatko od nas poznaje barem jednu osobu koja se pretvara u pravog Grincha kada krene blagdansko ludilo.

Grinch čarape – $6
Grinch majica – $16

Možete ju prepoznati tako što najčešće prigovara da joj je hladno, ne voli posjećivati božićne sajmove, ukrašavati dom, prigovara kako je posvuda gužva, posebice u shopping centrima i drugim sličnim mjestima.

Grinch torba – $5.50
Grinch šalica – $8

Sada je idealan trenutak da im pronađete prigodan poklon, a šalica za kavu, pidžama ili kućne papuče s Grinch motivima odlična su ideja. Cijelu ponudu škicnite putem Primark web trgovine.