FOTO by Instagram/ @lana_gojak

Poznati

Glumica Lana Gojak podijelila prve dojmove od kako je rodila kćer Pinu!

Antonija Andabak 16. kolovoza 2021.

Prvo dijete i prvi dojmovi sa šetnje u simpatičnom stilu naše glumice!

37-godišnja glumica Lana Gojak, najpoznatija po ulozi u “Ne daj se, Nina” u kojoj je igrala pomalo neuglednu djevojku, privatno je jedna od šarmantnijih glumica kojoj ruže cvjetaju u svakom pogledu.

Nakon sto se prije dvije godine udala za svog, osam godina starijeg partnera Sinišu, 1. dana kolovoza rodila je njihovo prvo dijete, kćer Pinu!

Tada je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju ručice svoje kćeri i napisala da su mama i tata već odljepili na nju!

Lana je nakon izlaska iz bolnice pričekala pravi trenutak za prvi izlazak i šetnju s malenom pa je tako i podijelila prve dojmove s prve dvije šetnje s kojima se može poistovjetiti svaka novopečena majka.

“Pina ni ne zna da je obavila svoju prvu šetnju jer ju je prespavala ali smo zato mi bili uzbuđeni kao nikad! Poslije je, bas kao i prije same šetnje uslijedio dar mar“, iskreno je napisala. Pratiteljice, medu kojima je i kolegica Bojana Gregorić Vejzović i voditeljica Marijana Batinić, napisale su kako su obje divne dok su drugi upućivali komplimente za izbor neobičnog imena kćeri Pine.

Dan kasnije, iskoristila je lijep dan i dugu šetnju Maksimirom koju je opisala ovako: “Jučer odradili prvu šetnju gradom, a danas prvo presvlačenje i dojenje u javnosti uz Pinin virtuozni pjev! Dobro da smo pretpostavili da je jučerašnji spavanac bio početnička sreća pa smo, pametno, jutros odabrali sumu gdje nije bilo puno svjedoka“.

Lana tako bez uljepšavanja sa svojim pratiteljima dijeli svoja prva iskustva s bebom koju treba nahraniti,utješiti i smiriti u javnosti bez “publike” s obzirom na to da je dojenje u javnosti i dan danas pomalo tabu tema o kojoj mnoge majke iznose svoje mišljenje.

Lana je čak jednoj pratiteljici odgovorila da nema nikakvih poteškoća s hodanjem i sjedenjem nakon poroda jer je sve prošlo u unutar dva tjedna od poroda.