Poznati

Glumica Andie MacDowell “otkantala” farbanje i na crvenom tepihu se pojavila sa sijedom kosom!

Antonija Andabak 14. srpnja 2021.

Poznata po bujnim i tamnim kovrčama, pokazala je kako se dostojanstveno stari!

Život usred pandemije promijenio je rutinu mnogih ljudi, uključujući i 63-godišnju glumicu Andie MacDowell. Glumica i fashion model, ponajviše poznata po bujnim, tamnim kovrčama, posljednjih je nekoliko mjeseci eksperimentira sa svojim prirodnom bojom kose koja je pretpostavljate – siva, odnosno prosijeda.

Proteklog tjedna MacDowell je svoj stil kose, poznatog pod nazivom salt-and-pepper, prvi put u javnosti predstavila na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu.

Andie je prethodno otkrila kako su je djeca potaknula da prihvati svoju prirodnu boju, što joj i nije teško palo, a mi smo oduševljeni te zaključili da je Andie jedna od rijetkih javnih osoba koje prirodno i dostojanstveno stare.

Ranije ove godine, MacDowell je otkrila pozadinu priče o svojoj kosi i to tijekom intervjua s Drew Barrymore . Kada je prestala bojiti kosu, kćeri Margaret i Rainey Qualley rekle su joj da izgleda “opako” sa sijedima. Njihovo uzbuđenje dalo je MacDowell samopouzdanje da postane “silver fox” u dobi od 63 godine.

Fashion model, poznat po L’Oreal reklamama za njegu zrele kože, naglasila je kako ne smatra za se zapustila, baš naprotiv. Umjesto toga, želi poslati poruku kako je u redu prestati biti opsjednut svakom borom i svakom sijedom vlasi.

Andie za sada uživa u novom iskustvu i pozitivnim reakcijama. “Ne znam što će se dogoditi za pet godina, možda ću ponovno bojiti kosu, ali trenutno uživam.”