FOTO by Nova TV

Film

Gledate li novu tursku seriju „Oproštajno pismo“?

admin 11. siječnja 2024.

Tko je svaku večer pred malim ekranom?

Nova turska serija „Oproštajno pismo“ emitira se od 1.1. na Novoj TV i već je pridobila srca brojnih gledatelja.

U nastavku donosimo više detalja o seriji…

Alanur je vrlo snažna, moderna i privlačna žena koja ima dvije kćeri: Asli i Beste.

 Odrasla je u imućnoj obitelji i radi kao voditeljica umjetničkog studija. U tinejdžerskim godinama počinje izlaziti sa Zijom i okrene se protiv svoje obitelji kako bi slijedila svoje srce. Ona čak bježi od svoje kuće kako bi se udala za njega. Međutim, Alanur postaje povrijeđena kada Zija nestane tog dana, šaljući kratko, hladno oproštajno pismo.

Ona se pretvara u ženu ledenog srca. Zakopa svoje srce, odustane od svojih snova i pristane na brak koji želi njen otac. Nakon toga živi bez ljubavi i strasti. Alanur je dala sve od sebe da sama odgoji svoje dvije kćeri nakon što se razvela. Ona ima dominantan karakter i želi sve kontrolirati. Svojim kćerima želi omogućiti sretan život i želi da postanu jake i neovisne.

Alanurin život, koji je u potpunosti ovisio o Ziji, primljenim pismom se okreće naglavačke. Točno 30 godina kasnije, bilo da to nazivamo igrom sudbine, nepogrešivom pravdom svemira ili snagom ljubavi, putevi obitelji Jildiz i Karli ponovno se križaju.

Alanur susreće svoju prvu i jedinu ljubav Ziju kada se njena kći Asli zaljubi u Mehmeta. Ona ne odobrava vezu svoje kćeri i Zijinog sina, uči iz vlastitog iskustva i pokušava svoju kćer držati podalje od Mehmeta kako bi je zaštitila. Što god je ostalo nedovršeno prije mnogo godina, ovog puta postaje prepreka Asli i Mehmetovoj ljubavi. Životi dviju obitelji okreću se naglavačke. Moraju otvoriti nezatvorena poglavlja prošlosti i zagrebati rane zakopane u prošlosti.

U seriji glume Nurgul Yeliscay, Rabia Soyturk, Emre Kivilcim, Selim Bayraktar, Benu Yildirimar.

Ovu seriju možete pogledati od ponedjeljka do petka na Novoj TV u 21.15h!