FOTO by Instagram @thebursin

Film

Gledate li novu tursku seriju na RTL-u? Fatalan zavodnik trenutno je slobodan u stvarnom životu!

Viktoria Mikulić 07. srpnja 2022.

Nova osvježavajuća turska serija 'Miriše na ljubav' zavela je publiku diljem svijeta

Romantična humorna dramska serija ‘Miriše na ljubav’ (Sen Çal Kapımı, 2020.) prava je ljetna poslastica koja je zahvaljujući intrigantnoj ljubavnoj priči, odličnoj glumačkoj postavi i sjajnoj produkciji zaokupila pozornost gledatelja diljem svijeta.

Posebno nas je oduševio Kerem Bursin, kojem je pripala glavna muška uloga. Nakon što je završio studij komunikacije i umjetnosti na Emerson Collegeu u SAD-u, Kerem je počeo glumiti u Los Angelesu da bi se potom preselio natrag u Istanbul, gdje je nastavio svoju uspješnu karijeru te osvojio brojne nagrade za glumačka ostvarenja.

Uz to, Bursin se okušao i u manekenstvu te slovi za jednog od najzgodnijih turskih glumaca. Iako je njegov atraktivan izgled osvojio srca brojnih obožavateljica, njegovo je srce, pak, ukrala kolegica sa seta serije ‘Miriše na ljubav’.

Naime, glavne zvijezde ovog globalnog televizijskog hita svoj su ljubavni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život te tako postali jedan od najomiljenijih parova publike, ali i tabloida. Međutim, njihova je veza trajala oko godinu dana, nakon čega je iznenada prekinuta dok se pravi razlog njihova rastanka i dalje nagađa.

O seriji:

Ovo je priča o djevojci Edi Yıldız (Hande Erçel) i mladiću Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin), koji se zbog ostvarenja svojih snova odluče pretvarati da su zaručeni. Eda je sanjarka velikog srca koja svojom vedrinom, ljepotom, otvorenošću i neposrednošću osvaja sve koji je upoznaju premda živi s velikom boli zbog preranog gubitka roditelja.

Ona je impulzivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se reći ono što misli. Njezina su strast cvijeće, prijatelji i knjige, a najveći san postati krajobrazna arhitektica, što je uništio međunarodno poznati arhitekt Serkan Bolat.

Naime, on joj je ukinuo stipendiju pa sada mora raditi u cvjećarnici kod svoje tetke Ayfer Yidiz (Evrim Doğan) koja ju je odgojila i svoj san o završetku posljednje godine studija u Italiji ostaviti po strani.

Serkan Bolat je arogantni i egocentrični poduzetnik koji je nemilosrdan u svom poslu. Vodi se logikom i razumom, za njega ne postoji poraz i zato se panično boji prepustiti emocijama.

On je hipohondar, opsesivan, hladan i radoholičar koji, osim uspjeha na poslovnom planu, ima samo jedan cilj – spriječiti brak svoje bivše djevojke Selin Atakan (Bige Önal). Kako bi to učinio, predlaže Edi da se pretvara da mu je zaručnica dva mjeseca – nakon što ugovor istekne, vratit će joj stipendiju i njezini snovi ponovno mogu postati stvarnost…

Zbog prekrasnih lokacija, zanimljive priče i izvrsnog odabira glumaca ‘Miriše na ljubav’ ubrzo je postala najgledanija turska serija, čemu je svakako pridonijelo i to što su glavni glumci svoj strastveni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život te su postali miljenici tabloida diljem svijeta.