FOTO by Nova TV

Film

Gledate li “Dvostruki život”- novu tursku hit seriju na Novoj TV?

Viktoria Mikulić 03. srpnja 2023.

Još jedna turska serija koju ovog ljeta ne propuštamo!

Nova TV prošlog je ponedjeljka počela s prikazivanjem nove turske serije. Iako smo opčinjeni trenutnom uspješnicom „“Zlatni kavez“ koja nas je prikovala za male ekrane, kao i  serijom „Snaga obitelji“, ljeto je idealno vrijem da si priuštimo gledanje još jedne, a njezino ime je „Dvostruki život.“

U seriji pratimo snažnu ženu Guzide Yenersoy (Vahide Percin), cijenjenu sutkinju obiteljskog prava. Poštena i principijelna žena koja je svojim radom spasila mnoge obitelji od raspada, omogućila djeci ljubav i pažnju, uvijek poštujući pravdu i stranu istine, smatra da je sa svojom obitelji pravi primjer mirnog i urednog života te očekuje da to potraje. Ipak, jednog dana slučajnost joj pokazuje da to možda nije tako i da je njezino toplo obiteljsko gnijezdo zapravo krhka kula od pijeska.

Guzidin svijet se sruši kad sazna ono što čemu se nikada nije nadala.

Sada se suočava s lažima koje je dugo smatrala istinom i mora pronaći snagu da se izbori za svoj identitet koji je godinama zanemarivala. Što učiniti kada se sve što vjerujete sruši zbog jednog nevjerojatnog otkrića? Svi su šokirani kada se otkrije Tarikov dvostruki život. Guzide se bori s osjećajem izdaje, ali iznenadni poziv dodatno je potresa. Ojlum, za koju je mislila da studira u Amsterdamu, doživjela je nesreću u Ankari.

Napeta i emotivna drama u kojoj ćemo pratiti kako se snažna žena nosi sa spoznajom da njezin suprug vodi dvostruki život nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Možete je pogledati svakim danom od ponedjeljka do petka u 21.50h!