Make-up

Giorgio Armani beauty predstavlja novu generaciju mat ruževa!

Viktoria Mikulić 28. rujna 2018.

ROUGE D’ARMANI MATTE - za inspirativnu Armani ženu!

ROUGE D’ARMANI MATTE #MyPartnerInCrime

Inovativni proces formulacije ruževa ROUGE D’ARMANI MATTE prelazi granice mogućeg, kreirajući nova pravila. Intenzivna, dugotrajna boja i osjećaj ugode sada su upotpunjeni ekstremno mat finišem – i to u samo jednom potezu.Poznat po iznimnim mat ruževima, Giorgio Armani beauty predstavlja novi, neodoljivi mat set za šminkanje.

Zaboravite stara pravila, upoznajte novu igru zavođenja mat nijansama. Oslobodite se starih navika i prigrlite novo oružje za zavođenje nadahnuto samosvjesnom, zavodljivom i moćnom ženstvenošću. Upoznajte „pobjedničku kartu u igri zavođenja” (#MyPartnerInCrime).

NOVA TEHNOLOGIJA JOŠ NAPREDNIJIH MAT NIJANSI – Pobijedite u igri zavođenja

ROUGE D’ARMANI MATTE prva je u potpunosti mat paleta u koju će se žene odmah zaljubiti i koja će postati njihov glavni adut.Uvodeći radikalnu promjenu u sam koncept mat ruževa,osigurava ugodnu, ali intenzivnu pokrivenost s dugotrajnim mat finišem zahvaljujući postupku usitnjavanja pigmenata.

Sadržavajući do 50% više pigmenata od ostalih mat ruževa, tajna formule ROUGE D’ARMANI MATTE krije se u količini suhih sastojaka. Laboratoriji Giorgio Armani beauty kozmetike uspjeli su ograničiti količinu ulja u formuli, optimizirati pigmente i sastojke za apsorpciju ulja.

VIDLJIVI I OPIPLJIVI REZULTATI u samo jednom potezu

ROUGE D’ARMANI MATTE u samo jednom potezu osigurava intenzivan i dugotrajan mat finiš uz beskompromisni osjećaj ugode:

• INTENZIVAN MAT FINIŠ–visoka koncentracija pigmenata donosi novu dimenziju mat nijansama, obavijajući usne živopisnim bojama uz maksimalnu pokrivenost i ujednačenost
• DUGOTRAJAN OSJEĆAJ UGODE– mat finiš je iznimno nosiv i ne ostavlja osjećaj suhoće zahvaljujući optimiziranom omjeru punila i ulja;gel koji raspršuje svjetlost čini ¼ formulacije: raspršujući svjetlost, stavlja meki fokus na usne, osiguravajući raskošan mat finiš koji ne izgleda suho, već glatko i podatno
• U JEDNOM POTEZU– emolijentno sredstvo, ulja estera i hidrogenirano ulje jojobe daju kremastu teksturu koja omogućuje jednostavno i ugodno nanošenje;jedinstvena formula sadrži i sferične čestice koje pri svakom nanošenju pružaju osjećaj punijih, glatkih i nevjerojatno zavodljivih usana.

UGODA U MAT IZDANJU

Novo oružje za zavođenje koje jednostavno morate imati

Nestanite poput sjene, prikrijte dokaze – ROUGE D’ARMANI MATTE vaš je adut u spontanoj igri zavođenja.

Predajte se iskušenju: mat nijanse pružaju sasvim novi osjećaj pojačane ugode. Senzualne i prozračne, u samo jednom potezu obavijaju usne dugotrajnom bojom koja savršeno prianja, pružajući im višesatni osjećaj ugode. Kada je riječ o igri zavođenja, zajedno ste nepobjedivi.

PREPOZNATLJIVE NIJANSE, SAVRŠENO NANOŠENJE

Za svaku Armani ženu

Iznimno precizno nanošenje petnaest vrlo trendi nijansi; dugotrajan osjećaj ugode i ekstremno mat finiš za neodoljive usne baš po mjeri Armani žene.

ROUGE D’ARMANI MATTE dostupan je u širokom rasponu nude, ružičastih, narančastih i upečatljivih crvenih nijansi:

2 nude nijanse: br. 102 Androgino, br. 103 Downtown
2 smeđe: br. 200 Diva, br. 201 Nightberry
1 koraljna: br. 301 Amber

4 crvene: br. 400 Four Hundred, br. 401 Red Fire, br. 402 Red-To-Go, br. 403 Lucky Red

5 ružičastih: br. 500 Fatale, br. 501 Milano, br. 502 Kimono, br. 503 Pastel Glow, br. 506 Maharajah

1 nijansa šljive: br. 600 Attitude

ELEGANTNO PAKIRANJE BESKOMPROMISNIH MAT NIJANSI

Pobjednička karta u igri zavođenja

Armanijeva elegancija odražava se i na profinjenim linijama kutijice ruža za usne ukrašene crveno-crnim motivom, koja se zatvara uz prepoznatljivi ‘klik’. Tko kaže da s mat ruževima morate pristati na kompromis? Mat finiš sada je intenzivan, dugotrajan i ugodan – ispunjava baš sve vaše želje. Pronađite omiljenu nijansu ROUGE D’ARMANI MATTE koja će biti vaša pobjednička karta u igri zavođenja.

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

„Nova formula mat ruževa Rouge d’Armani Matte zaista je posebna i pomiče sve granice u pogledu intenziteta boje i postojanosti. Bez obzira na mat finiš, nijanse su vibrantne i prozračne te pružaju osjećaj ugode.
Znajući da će ostati postojani, mogu ih nanijeti satima prije početka modne revije. I biti sigurna da modeli neće tražiti balzam za usne!”

Informativna cijena: 290 hrk (ekskluzivno u Douglas parfumerijama – Trg Bana J.Jelačića, Arena Centar Zagreb, Mall of Split)