FOTO by Ginarte

Iće & piće

Ginarte – Gin koji slavi proljeće i Fridu Kahlo

admin 10. ožujka 2022.

Divotica...

Slavne povijesne ličnosti koje su ostavile trag u svijetu, često znaju biti omiljeni motivi na raznim stvarima i proizvodima. Jedna od takvih je i Frida Kahlo, poznata meksička slikarica realizma, kubizma i nadrealizma, koju se smatra jednom od najvećih umjetnica 20. stoljeća i velikom feminističkom ikonom.

Isticala se spojenim obrvama koje su postale njezin zaštitni znak, ali i samim time što je bila simbol ženske emancipacije i slobode, koja nije bila tipična u njezino doba.

Ovog puta, lik ove ikone dolazi kao motiv na omiljenom alkoholnom piću u najproljetnijoj ambalaži i mislimo da smo pronašli svog favorita ove sezone. Naziva Ginarte, ovaj gin predstavlja eksplicitnu počast fascinantnom i intenzivnom životu Fride Kahlo.

Taman pred dolazak proljeća ambalaža je prepuna ruža i zelenila i ako zbrojimo kompletan dojam izgleda kao umjetničko djelo ispunjeno omiljenim alkoholnim pićem.

Da sve ne bi ostalo samo na ambalaži, uistinu se radi o kvalitetnom ginu talijanske proizvodnje koji dolazi kao specijalno limitirano izdanje.

Dobiven je destilacijom trinaest biljaka i koliko god slatko i nježno ambalaža izgledala, nemojte ostati impresionirani i pretjerati. Ovaj gin dolazi s jačinom od 43,5% alkohola, u ambalaži od 750ml i cijenom od 39,50€.

Dostave u Hrvatsku nema, ali ako ovog vikenda idete put Italije znate što i gdje tražiti. Proslavimo dolazak proljeća uz najposebniji Ginatre gin!