FOTO by gintonica

Iće & piće

Gin&Tonic čokolade – izaberite svoj omiljeni ljetni okus!

admin 13. srpnja 2021.

Čokoladni način ispijanja omiljenog alkoholnog pića

Počeli su godišnji odmori, vrijeme kada u samo nekoliko dana moramo pronaći idealnu lokaciju, omiljenu plažu i mjesto na kojem ćemo se brčkati u plićaku. Ovisno o preferencijama možete birati između 2 odlaska na plažu, a mi ćemo ih interpretirati kao jednostavni i složeni.

Jednostavni je onaj tip kada su vam dovoljni samo ručnik, mobitel i bočica vode i sasvim vam je svejedno gdje se smjestite, bitno je da su pred vama more i sunce. Drugi tip je onaj kompliciraniji koji svoj odlazak na plažu planira unaprijed, a ruksak prepun grickalica, snackova, vode i sokova samo je početak. Udoban podmetač, mekani ručnik, veliki suncobran, mini hladnjak, prijenosni zvučnik, omiljena knjiga i ostali “beach accessories” dovoljni su da na plaži provedete čitav dan.

Kako vam ne preporučujemo da na plažu nosite alkohol potrudili smo se pronaći odličnu alternativu koja će zadovoljiti vašu potrebu za omiljenim kemijskim sastojkom u tekućem stanju – C2H5OH.

Ovog puta alternativu smo pronašli u ukusnim čokoladicama, a na vama je da odaberete svoj omiljeni okus. Ovisno o tome koji ste od gore navedenih tipova, možemo zaključiti da će bolje proći onaj složeni koji sa sobom nosi hladnjak i samim time održava temperaturu vaše čokolade idealnom.

Pink Gin Ruby

Prva u nizu prefinih Gin&Tonic čokolada je Pink Gin Ruby za sve ljubitelje rozog kakaa. Okus je identičan piću prirodne ružičaste boje iz zrna kakaa Ruby! Pakiranje, odnosno ručno rađena ambalaža mogla bi se svrstati u sferu umjetnosti.

Gin&Tonic tamna čokolada

Ljubitelji tamnih čokolada doći će na svoje s ovom ukusnom poslasticom od 68% čokolade. Kombinacija ukusne čokolade i omiljenog pića pružit će vam užitak dok brčkate noge u hladovini omiljene plaže.

Unutar ponude pronašli smo i 2 zanimljiva okusa koja će se odlično stopiti s čašicom Gina ili koktelom Negroni. To su ona s kombinacijom jagode i krem ​​bijele čokolade te mliječna čokolada od marmelade.

Nadamo se da ste pronašli svog favorita kojeg u par klikova možete naručiti na web stranici gintonica koja dostavlja u Hrvatsku.

Osim čokolade možete pronaći i druge proizvode na bazi Gin&Tonica te ljeto začiniti u znaku omiljenog alkoholnog pića.