FOTO by Instagram @manchesterdrinksco

Dom

Gin s okusom marshmallowa i šećerne vate idealan je za početak vikenda!

Daria Lovrić 11. kolovoza 2023.

Vrijeme da je organiziramo žensko druženje!

Brend Manchester Drinks ponosno prednjači u sektoru gotovih pića, isporučujući nagrađivana, inovativna rješenja koja zadovoljavaju potrebe kupaca. Često nas uveseljavaju zanimljivim kreacijama i okusima, a sada su proširili svoju ponudu i lansirali ružičasti gin neodoljivog okusa.

Novi GIN za pakleno lude ljetne večeri!

Riječ je o Mystical Unicorn ginu koji ima note šećerne vate i marshmallowa. Ova očaravajuća tekućina može se poslužiti samostalno, a najukusnija je u kombinaciji s limunadom.

Ružičasto piće pršti ljetnim okusom koji podsjeća na bezbrižne dane, što ga čini savršenim izborom za ljetne koktele. Osim što je ukusan, izgleda prekrasno i idealan je za dijeljenje na društvenim mrežama.

Mystical unicorn gin

Godišnji odmori se lagano bliže kraju i vjerujemo da nestrpljivo čekate čuti sve najnovije informacije o tome kako su vaše prijateljice provele dane na moru. Uz mnoštvo obaveza, zasigurno ne možete više toliko vremena provoditi s njima, međutim barem jednom mjesečno napraviti večer za sebe i svoje djevojke.

Kako bi ljetni tulum bio na visokom nivou, potrebno je pripremiti hranu, dekorirati prostor, složiti playlistu i opskrbiti se s pićem, a ovaj šarmantni ružičasti gin odlično će se uklopiti uz snackove i ukusne slastice i otvoriti trač partiju.