FOTO by Amazon

Dekor

Gin kuglice i ove će godine ukrašavati naše blagdansko drvce

admin 15. listopada 2020.

Zahvaljujući alkoholnoj dekoraciji ovi blagdani bi mogli biti za nijansu veseliji

Za nekoliko tjedana svi ćemo iz ormara početi vaditi kutije s dekoracijama kako bismo definirali na koji način i kojim bojama okititi svoje domove.

Možda shvatimo da nam neke lampice ne rade, da su se neke kuglice polupale i dolazimo do zaključka da je ovo godina u kojoj ćemo obnoviti svoj arsenal blagdanskog dekora.

Iako ni sami ne znamo kakvi nas blagdani očekuju u ovoj užasnoj i nepredvidivoj godini valja se potruditi pronaći načine koji će održavati dobro i veselo raspoloženje.

Mala količina alkohola zagrijat će vašu dušu i oraspoložiti duh, a ako želite da konzumacija alkohola izgleda elegantno i sa stilom, zakamuflirajte ga u jedan od blagdanskih dekora i konzumirajte ga ovisno o situaciji.

Iako smo i prošle godine uživali u gin blagdanskim kuglicama, ove godine one dolaze u još ljepšoj ambalaži i s još ukusnijim sadržajem.

Blagdanske kuglice punjene London Dry Ginom dolaze u pakiranju od 3 komada, od kojih su dvije punjene klasičnim “47 ginom” dok je jedna napunjena nježnim “Pink ginom“.

Ako se bojite da ćete ove kuglice konzumirati i prije nego što zasjaju na vašem drvcu, jednostavno kupite bocu gina ekstra i pobrinite se da su kuglice uvijek pune.

Gin blagdanske kuglice pronašli smo unutar Amazona po cijeni od oko 160,00 kuna.