FOTO by notonthehighstreet.com

Dom

Gin božićne kuglice uz koje ćemo se rado prepustiti blagdanskoj atmosferi

Mia Vodopija 16. studenoga 2021.

Ako ne znate što pokloniti dragoj osobi koja voli gin, onda imamo pravu stvar baš za vas - gin božićne kuglice

Kao velike obožavateljice Božića i svega što ide uz njega, jako smo uzbuđene zbog novih ponuda dekoracija i kuglica. Osim što smo ljubiteljice dekora, ljubiteljice smo i alkohola, pogotovo gina.

Ako ne znate što pokloniti dragoj osobi koja voli gin, onda imamo pravu stvar baš za vas – gin božićne kuglice!

Možete naručiti poklon kutiju od 6 ili 12 kuglica od kojih svaka sadrži ukusne aromatizirane ginove! Ovo je stvarno idealan poklon za ljubitelje gina.

Svaka kuglica sadrži 50 ml i punjena je aromatiziranim ginovima, uključujući: Golden Christmas Spiced Gin, Sloe Gin, Raspberry Gin, Ginger & Rhubarbarb Gin, Bramble Gin i Elderflower Gin.

notonthehighstreet.com

Ovaj poklon se može i personalizirati – dolazi u personaliziranoj kutiji s tekstom po vašem izboru. Odbrojavanje dana do Božića nikad nije bilo lakše uz ove ukusne kuglice s ginom.

Ove kuglice su idealne kao piće s ledom ili za kombiniranje s drugim pićima kao što su šampanjac, prošek, tonik ili limunada. Dodatne ideje za recepte su u nastavku.

notonthehighstreet.com

Raspberry Gin: dodajte gin od malina u čašu ohlađenog šampanjca ili prošeka prelivenu svježim malinama za pravu svježinu. Nema ništa bolje.

Detalji o rabarbari i đumbiru: idealan je za dijeljenje s prijateljicama, bilo da pijete s ledom i omiljenim tonikom ili da dodajete u koktel.

notonthehighstreet.com

Spiced Gin with Golden Sparkles: dodajte 50 ml Spiced gina u čašu i dolijte 150 ml vrhunskog tonika. Ukrasite komadićem narančine kore.

Uživajte u ovim gin kuglicama koje možete kupiti za sebe ili za dragu osobu po cijeni od £40 putem ovog LINKA.