FOTO by CEWE FOTOKNJIGA

Dekor

Gdje završe fotografije koje ispadnu savršeno i brišete li one na kojima niste dobro ispali?

Viktoria Šafranić 28. travnja 2021.

Čak i najomiljenije fotografije ponekad padnu u zaborav...pronašli smo način da se to više nikada ne dogodi!

Svakodnevno radimo sve kako bismo doživjeli trenutke uživanja i kako bi nam bilo lijepo, a kad nam je lijepo ne propuštamo to i zabilježiti našim kamerama. Svi smo napredovali što se fotografiranja tiče, a opcije koje nam tehnologija nudi omogućuju nam iznimnu kvalitetu fotografija.

Osim toga, već toliko koristimo kamere da je napredak u odabiru savršenog kadra već prirodna pojava baš kao i naše iskustvo u poziranju i namještanju najboljeg kuta slikanja.

Svaki trenutak koji fotografiramo uglavnom je za nas poseban pa ćemo zato često okinuti i po nekoliko fotografija nekog lijepog trenutka ili ambijenta. Ako smo na putovanju navečer ćemo prije spavanja gledati što smo sve doživjeli i fotografirali taj dan. Neke fotografije ćemo izbrisati, a one najdraže ćemo sačuvati kao najbolji primjerak našeg lijepog doživljaja.

Ako se radi o kratkim izletima ili obiteljskim okupljanjima, uradit ćemo isto, i što je događaj ili okupljanje duži i što više fotografija napravimo to se manje sjećamo onih prvih pa se i sami iznenadimo kada ponovno otvorimo album te prigode. Nekima smo zadovoljni, nekima nismo. Kada sami sebi ne izgledamo lijepo na fotografiji – tu fotografiju ćemo izbrisati.

Prepoznaješ se? To će učiniti većina ljudi

No ima i onih fotografija na kojima je sve baš kako treba i koje želimo sačuvati zauvijek. Te fotografije često završe i na našim društvenim mrežama pa zadovoljno skupljamo „lajkove“ i komentare. Kada prođe izvjesno vrijeme, povremeno ih pogledamo, a s vremenom se na njih više ni ne obaziremo.

Slično je i s fotografijama u raznim datotekama. Vrijedno ih skupljamo, slažemo i imenujemo, a onda, kako vrijeme ide, zaboravimo raznorazne datoteke i vanjske uređaje na koje smo ih pohranili.

Ponekad i ostanemo bez nekih pa onda kukamo obitelji i prijateljima i žao nam je što nismo nešto učinili da sačuvamo, makar one najljepše od njih.

A kako ih sačuvati? Što napraviti da ne izgubimo te najljepše trenutke?

Ne brini. Imamo savršen način kako da sačuvaš svoje najljepše životne trenutke. Sigurno znaš sve o dobrim starim fotografijama koje ima tvoja mama ili baka i na kojima gledaš svoje djetinjstvo, svoje starije članove obitelji kad su bili mladi ili najljepše obiteljske trenutke.

Pa pogodi što! Baš kao i trapez traperice, te fotografije su opet u trendu. I možeš ih naručiti online. CEWE ti nudi mogućnost da sa svog računala uz pomoć besplatnog fotoprograma ili s mobitela uz pomoć mobilne aplikacije jednostavno učitaš najdraže fotografije i dobiješ ih na adresu. Osjetit ćeš divan nalet zadovoljstva kada u ruke primiš svoje najljepše trenutke znajući da ne mogu nestati ili se izbrisati.

Uz pomoć istih usluga možeš izraditi i jedinstvenu fotoknjigu. CEWE fotoprogram i aplikacija nude ti mogućnost izrade i jedinstvene fotoknjige koja će te ostaviti bez daha. Fotoknjiga ima 9 različitih formata, 6 vrsta papira na kojima će tvoje fotografije zasjati i beskonačno opcija uređivanja i dodavanja teksta tako da možeš kreirati prave priče svojih životnih događaja.

Obećavamo ti predivan osjećaj kada prvi put na adresu primiš svoju prvu fotoknjigu, otvoriš ju i vidiš koliko je kvalitetna izrada i nemjerljiva vrijednost tvojih uspomena u ovom formatu. Poželjet ćeš odmah podijeliti s drugima svoje malo remek djelo, a u nekim narednim situacijama i kreirati poklon CEWE FOTOKNJIGU jer ćeš htjeti da i tvoji najdraži osjete te lijepe emocije.

Na Facebook i Instagram stranicama CEWE-a uvijek se možeš javiti sa svim pitanjima vezanim za izradu fotoknjige i fotografija ili pitanjima vezanim za ostale personalizirane fotoproizvode iz ponude. Veselimo se tvom iskustvu kreiranja tvoje najdraže osobne priče!