Film

Frozen 3 – dolaze prvi signali da ćemo se uskoro veseliti!

admin 13. srpnja 2022.

Let it go, let it go.. Can't hold it back anymore...

Šest godina čekali smo da dobijemo nastavak Disneyevog animiranog hita iz 2013. Frozen i gotovo odmah nakon izlaska Frozen 2 postavilo se logično pitanje – kada ćemo gledati Frozen 3?

To pitanje imalo je smisla jer je Disney odmah nakon Frozen 2 nagovijestio da bi se nastavak mogao dogoditi i da su vrata uvijek otvorena. Milijuni roditelja s nestrpljenjem iščekuju svaku novost o produkciji jer su im se djeca sve učestalije počela raspitivati i dosađivati pitanjima kada će doći nastavak.

Frozen 3 animirani film
Foto: Disney

Nedavno je Jimmy Fallon u The Tonight Showu održao intervju s Kristen Bell koja je “neslužbeno najavila” treći nastavak filma Frozen. Nakon ove izjave voditelj joj je postavio jednostavno pitanje: “Je li Frozen 3 u pripremi?”

Foto: Disney

Bila bih najsretnija kada bih ovu vijest mogla i službeno najaviti, ali nemam te ovlasti. Ako postoji ikakva priča o snimanju nastavka onda je ona tek u začetku, ali vjerujem da će moj optimizam pridonijeti realizaciji.” – izjavila je Kristen Bell, koja je u animiranom filmu dala glas glavnoj junakinji Anni.

Fallon, koji je i sam otac dvije kćerke, nije se mogao suzdržati da ne forsira s pitanjem još malo. “Ali izvjesno je da se polako diže prašina oko početka snimanja.”

Foto: Disney

“Ostat ću ipak tajanstvena i još malo suzdržana, ali znam da je Idina nedavno rekla da bi sudjelovala u nastavku i imam osjećaj kao da smo svi za” – zaključila je Kristen.

Bell se referirala na svoju kolegicu Idinu Menzel (glas Else) koja je izjavila da je itekako zainteresirana za nastavak.

Frozen 3 animirani film
Foto: Disney

Nadamo se da će se brzo dogovoriti i da ćemo uskoro imati više informacija o snimanju trećeg nastavka jednog od najpopularnijih animiranih filmova ikada.