FOTO by Jam Press

Zabava

Frizerka u samoizolaciji ubija dosadu kreirajući frizure na kosi svog dečka

admin 30. ožujka 2020.

Ono kad je frizerkama dosadno

Kada se frizerka Heidi Oley morala povući u samoizolaciju i zatvoriti svoj salon dani su joj prolazili sporo te je odlučila vrijeme skratiti tako da vježba svoje frizerske vještine. No kako živi samo s dečkom pojavilo se pitanje – tko će biti model?

Credit: Jam Press

Srećom, dečko Geoff ima dugu kosu koja savršeno odgovara njenim zahtjevima za modela. Nakon nekoliko sati nagovaranja sklopili su dogovor i zabava je mogla početi. Iako je dečko na prvu bio skeptičan, briga je nestala kada su nakon prvog objavljenog posta dobili brojne pozitivne kritike čitatelja.

Priča se još više “zarolala” kada su neki od radova završili na raznim forumima, a simpatični komentari dali su im zamaha za daljnje ideje. Tako su u kratkom vremenu nastali neki od radova koji, osim što zabavljaju, upućuju na činjenicu koliko je frizerska industrija pogođena situacijom u kojoj smo se svi našli.

Credit: Jam Press
Credit: Jam Press
Credit: Jam Press

Znam dosta kolega koji su zatvorili svoje salone i više im nema povratka. Ovo je situacija u kojoj će mnogo frizerki ostati bez posla. Nema druge nego da unatoč situaciji ostanemo pozitivni, a ovo je način na koji ja održavam pozitivu. Drago mi je da se uz moje radove i drugi vesele i nadam se da će sve ovo proći što prije.” – izjavila je Heidi.