FOTO by Represent

Moda

“Friends” majice samo za one fanove koji znaju svaku epizodu “Prijatelja” napamet!

Antonija Andabak 07. kolovoza 2021.

Ne razumije svatko vaše detaljno poznavanje ove serije!

Nekoliko mjeseci nakon dugo očekivanog okupljanja, ekipa Prijatelji sada je lansirala kolekciju službene robe za obožavatelje ove kultne TV emisije koja neke nasmijava i dan danas! Iako mnogi ne razumiju vašu laganu opsesiju ovom humorističnom serijom, vi znate svaku epizodu napamet i na svakom kvizu o “Prijateljima” imate sve točne odgovore! Kako biste i dalje nastavili njegovati svoj “fan-mode”, linija majica, hoodica, topića i šalica, neće proći neprimijećeno pored Vas.

Topić “We were on a break” -195,00 kn

Jennifer Aniston obukla je lila trenirku s ilustracijom Monice Geller (Courteney Cox) s natpisom poznatog uzvika “I know!” i kapom na kojoj piše “We were SO not on a break!” Jennifer je izjavila kako je uzbuđena što je na društvenoj mreži Instagram pokazala limitiranu liniju odjeće i ostalih suvenira, dodajući: “Polovica mog prihoda od ovog angažmana ići će u korist Americaresa, organizacije koju volim i koja radi na pružanju pomoći, brigu o mentalnom zdravlju i medicinsku pomoć zajednicama i pojedincima pogođenim COVID-19. ”

Asortiman slavi neke od najpoznatijih scena iz Prijatelja, uključujući “pauzu” Rossa i Rachel. Bijela majica prikazuje Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) koja svira “Smelly Cat” u Central Perku, kao i šalica Joeyja Tribbianija (Matt LeBlanc) u bezbroj slojeva odjeće.

Smelly Cat hoodie – 320,00 kn
Šalica 130,00 kn
Ženska “Ross&Rachel” majica – 195,00 kn

Zavirite u cijelu liniju gore i škicnite Represent web trgovinu kako biste se dočepali robe na temu Prijatelji. Asortiman će biti će biti dostupan samo četiri tjedna.