FOTO by Instagram/ @franka

Poznati

Franka kraj godine obilježila neponovljivom odjevnom kombinacijom!

Antonija Andabak 29. prosinca 2021.

Upečatljiv plavi sako te visoki rep, doprinijeli su Frankinoj atraktivnosti!

Franka Batelić očarala je svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj je odjevena u upečatljiv sako s pletenim detaljima te velikom crnom mašnom, visokom repom i dugim ekstenzijama te mačkastim eyelinerom koji je istaknuo Frankine lijepe oči!

Franka u posljednje vrijeme doista radi na svojim atraktivnim izdanjima te se može usporediti i s velikim stranim zvijezdama, rekli bismo, ne samo izgledom već i glasom!

Iako su prije samo dva dana mnogi domaći mediji prenijeli vijest o Frankinom divnom i elegantnom izdanju na božićnom koncertu u Ciboni, čini se da je Franka uspjela nadmašiti taj izgled.

Podsjetimo, na božićnom koncertu, Franka je publiku, kako onu koja ju je uživo pratila tako i onu na društvenim mrežama, očarala pojavivši se u tamnoplavom svilenom kombinezonu širokih nogavica koji je izgledao i kao haljina. Takav styling može mnogima poslužiti kao inspiracija za buduće svečano izdanje na vjenčanjima i drugim bitnim eventima.

Outfit koji je kod mnogih izazvao samo riječi hvale na društvenim je mrežama predstavljen jučer te su ga komentirale mnoge Frankine kolegice iz svijeta estrade. Jedan komentator je dosjetljivo napisao: “Oprostite je li itko vidio Franku, znate onu malenu curku iz Rapca?”, što samo potvrđuje koliko je naša pjevačica napredovala što se stylinga tiče.

Franka je također ovo vrijeme pandemije odlučila iskoristiti na najbolji mogući način, pa se ponovno uhvatila knjige, te će uskoro diplomirati na Pravnom fakultetu. Sretno!