FOTO by Instagram @frankaofficial

Poznati

Franka Batelić ležernim izdanjem poručuje: “Ništa nam ne može oduzeti summer state of mind”!

Krešimir Šustić 26. lipnja 2020.

Ljubičasta adidas trenirka i ekstenzije pun su pogodak za mladu pjevačicu!

Društvene mreže polako počinju poprimati pravi ljetni štih jer sve vrvi od objava koje nas pozivaju na obalu najljepšeg mora i na ljetno stanje uma.

Tako su i poznate dame krenule s naslikavanjima u bazenima, na plažama i u predivnim gradovima diljem svijeta, no jedna nam je svojom fotkom i modnom kombinacijom posebno zapela za oko.

Mlada pjevačica, Franka Batelić, definitivno je jedna od onih Hrvatica koje volimo pratiti na Instagramu jer nas uvijek iznova oduševi i ostavi bez teksta svojim upečatljivim outfitima.

Ovog puta, počastila nas je ležernim izdanjem u kojem je spojila široku adidas trenirku u ljubičastoj boji, bijeli topić, retro model naočala, torbicu oko struka i sandale u nijansi trenirke.

Uz objavu je napisala: “Sredila se za solo tulum na bazenu… Jer, bez obzira na okolnosti – ništa nam ne može oduzeti #summer state of mind. Jel’ da?”

Posebno su nas privukle ekstenzije, koje je stavila povodom snimanja novog spota za novu pjesmu koja izlazi ovog ljeta.

Nedavno je i objavila sliku sa svojim malenim sinčićem Viktorom, koji joj je pravio društvo na snimanju i bio joj prava podrška.

Jedva čekamo čuti i vidjeti što nam je pripremila, te joj želimo puno uspjeha i neka nas nastavi častiti s još ovakvih ležernih lookova.