FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave drugu godišnjicu braka

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

Fotkom s vjenčanja, prisjetili su se svog čarobnog trenutka!

Prošlo je dvije godine otkada su popularna pjevačica i uspješan nogometaš jedno drugome izrekli sudbonosno DA, te su nas tim povodom odlučili počastiti fotkom s vjenčanja na svojim Instagram profilima.

Sretan par vjenčao se 2018. godine u crkvi smještenoj u istarskom mjestu Bale, a na svadbenom slavlju koje je organizirano u luksuznoj vili Menegheti prisustvovali su najbliži prijatelji i obitelji mladenaca, koje je zabavljao pjevač Tony Cetinski.

Uz čarobnu fotografiju na kojoj se slatko smješkaju i gledaju zaljubljeno, napisala je: “Dvije godine i jedno malo srce poslije. Vedrane, sve znaš”.

Franka i Vedran svoju vezu grade posljednjih osam godina, otkada su se upoznali na popularnoj party destinaciji Zrće i od tada su postali ludo zaljubljeni i nerazdvojni.

Kako bi se njihova sreća upotpunila do kraja, ove godine na svijet im je stigao sinčić Viktor, koji je uz njihovog psa Oscara postao ponosni član obitelji.

Kako bi stvar bila dodatno simpatična, Franka je na svom storyu objavila detalj kojim je razriješila misterij oko kašnjenja u crkvu, naravno, riječ je o njihovom preslatkom četveronožnom ljubimcu koji joj se našao na putu i jednostavno ga nije mogla ignorirati.

View this post on Instagram

🧜🏻‍♀️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Mladom bračnom paru želimo još puno sretnih godina zajedno i da nastave s ljubavlju njegovati svoju obiteljsku idilu.