Poznati

Franka Batelić i Vedran Ćorluka po drugi put postali roditelji!

Daria Lovrić 05. studenoga 2022.

Poznata pjevačica rodila je djevojčicu kojoj su nadjenuli prekrasno ime!

Nakon devet mjeseci slatkog iščekivanja pjevačica Franka Batelić je jučer, 04. studenog, rodila djevojčicu.

Prelijepa brineta sa svojim je suprugom Vedranom Ćorlukom dočekala je drugo djetešce kojem je par odlučio nadjenuti ime Greta.

Presretni roditelji ne mogu sakriti emocije zbog nove prinove koja je proširila njihovu predivnu obitelj. Na društvenim mrežama objavili su fotografije s bebicom i oduševili javnost.

” I stigla si nam TI, naša prekrasna djevojčice… Greta 🌸 – 04.11.2022.” – napisala je Franka ispod fotografije na kojoj se nalazi sa svojim suprugom u rodilištu i drži u naručju novorođenče.

Vedran je objavio istu fotografiju s opisom na engleskom: “Our little girl is here, welcome to this world Greta” ❤️ 4.11.2022 #babygirl

U vrlo kratkom periodu krenule su pristizati čestitke prekrasnom paru od njihovih prijatelja, rodbine, kolega i vjernih pratitelja, a mi se također pridružujemo čestitkama.

Franka je nedavno izbacila svoju novu pjesmu pod nazivom „Priča o nama“ koju je posvetila svom tad još nerođenom djetetu. „Jer to je ljubavi… #pričaonama. Poseban osjećaj, poseban životni period, posebna pjesma. Za tebe, biseru mamin.“ – napisala je Franka ispod fotografije na kojoj pozira u anđeoskom izdanju.

Poznata pjevačica i nogometaš u braku su 4 godine i imaju sinčića Viktora koji je sada postao stariji brat.

Podsjetimo, poznata pjevačica i naš proslavljeni bivši reprezentativac vjenčali su se na ljeto 2018., nakon šestogodišnje veze, a glamurozno slavlje odvilo se u Istri na imanju Meneghetti. Franka je blistala u kreaciji dizajnerskog dvojca eNVy room.