FOTO by Mango

Elegant

Fluffy krznene čizmice za najslađa stopala u blush ružičastoj!

Daria Lovrić 19. listopada 2023.

Mango novitet otapa srca!

Kako bi i na niskim temperaturama uvijek izgledali stylish, biramo trendy i kvalitetnu obuću. Og se pravila pridržavamo i kod kupnje obuće za naše najmlađe.

Mango krznene čizmice 1
Mango krznene čizmice

U moru popularnih brendova koji su prepoznatljivi po kvaliteti dječje obuće, nerijetko izdvajamo velike novce kako bi mališanima priuštili samo najbolje.

High-street brendovi svake sezone iznova svoje kolekcije obogaćuju efektnim primjercima koji pronađu svoj put do našeg srca.

Mango krznene čizmice 2

Ovog puta za oko su nam zapele preslatke čizmice uz koje će stopala vaše princeze ostati topla i na najnižim temperaturama.

Mango ulov!

U Mangu smo pronašli preslatki model čizmica koji nas neodoljivo podsjeća na Inuikii modele, ali je dostupan po znatno nižoj cijeni. Riječ je o krznenom modelu u blush ružičastoj nijansi s visokim potplatom u bež boji.

Mango krznene čizmice 3

Njihovo fluffy izdanje podnijet će sve vremenske uvjete i izgleda toliko šarmantno da će ih vaša djevojčice moći nositi svakodnevno. Uz podstavljeno krzno koje ih krasi iznutra i izvana, tu su i neodoljive vezice koje im daju zanimljivu notu.

S ovim modelom pogreške nema jer su čizmice naprosto neodoljive. Naručiti ih možete putem Mango web trgovine, po cijeni od 39.99 € ili ih potražiti u njihovim poslovnicama.

Ostaje vam jedino da svoju princezu iznenadite novim čizmicama i baš poput nas nastavite tugovati jer ne dolaze u većem broju.