FOTO by Ecosapiens

Dekor

Fluffy kauči inspirirani mekoćom i vedrinom oblaka viralni HIT na društvenim mrežama!

Daria Lovrić 14. rujna 2023.

Kada bi se samo mogli zavaliti i uživati u nebeskoj udobnosti…

Kreativnost zaista ne poznaje granice, što se svakodnevno očituje ne samo u svijetu mode, već i u umjetnosti uređenja interijera. Svoj dom želimo pretvoriti u prostor koji će oduševiti svakoga tko ga posjeti, a to postižemo odabirom atraktivnog namještaja koji se ističe svojom jedinstvenošću i ljepotom.

Vrijedno je istaknuti izvanrednu kreativnost koja dolazi s popularnog Instagram profila Ecosapiens, koji je stvorio pravu senzaciju na društvenim mrežama.

Radi se o apstraktnoj kolekciji namještaja koja se može smatrati remek-djelom umjetne inteligencije. Njezini elementi gotovo da prelaze granice stvarnosti, stvarajući dojmove gotovo nadrealnog. Ovaj namještaj duboko pogađa emocije i estetiku gledatelja. Svaki komad je jedinstveno umjetničko djelo koje ima potencijal da postane središnji dio svakog prostora.

Ecosapiens je uspio prenijeti svoju viziju kroz AI-kreaciju namještaja koja izaziva zadivljujuće reakcije na društvenim mrežama. Ova kolekcija predstavlja spoj umjetnosti, tehnologije i funkcionalnosti te potvrđuje da kreativnost zaista ne poznaje granice.

Naš favorit su prekrasne sofe i kutne garniture koje svojim dizajnom podsjećaju na oblak i već na prvi pogled stvaraju u nama cozy osjećaj i želju za odmorom. Naime, Cloud Couch, komad je namještaja inspiriran mekoćom i vedrinom oblaka.

Njegovi ogromni, plišani jastuci nude nebesku udobnost, dok ga njegov elegantan dizajn i umirujuća paleta boja čine savršenim dodatkom svakom modernom životnom prostoru.

Naime, Ecosapiens je najveća privatna akcija za korekciju klime. Riječ je o prvim u svijetu digitalnim kolekcionarskim predmetima s potporom ugljika koji izravno financiraju projekte uklanjanja ugljika. Svojim kolekcionarskim predmetima rade na očuvanju vrta i sprječavanju prirodnih katastrofa i nestašica hrane.

Moramo priznati da su nas primjerci u obliku oblaka naprosto oduševili i da bi vrlo rado imali jedan takav kauč u našem domu. Sve aktualnosti i novosti vezane za djelovanje ovog brenda pročitajte putem Ecosapiens web stranice.