FOTO by Amazon

Dekor

Flamingo vaze za cvijeće ljetni su HIT u uređenju doma!

Daria Lovrić 30. lipnja 2023.

Napunite ih sukulentima, cvijećem ili začinskim biljem i kreirajte živopisan kutak!

Nekoliko prethodnih ljeta uređenje doma dekoracijama u obliku flaminga je popularnije. Ovaj trend inspiriran je prepoznatljivim izgledom elegantne ptice sa svijetloružičastim perjem.

Flamingo vaze 1
Flamingo vaze

Želite li dodati malo egzotičnosti i vedrine u svoj dom, flamingo motivi odličan su izbor, posebice u ljetnim mjesecima.

Na Amazonu smo pronašli preslatke vaze u obliku flaminga koje su fantastičan dodatak vašem unutarnjem ili vanjskom prostoru. Ove preslatke vaze ne samo da imaju funkcionalnu svrhu za držanje cvijeća ili drugih biljaka, već služe kao dekorativni element koji privlači pažnju.

Flamingo vaze 2

Vaze u obliku flaminga možete postaviti na središnji dio stola u dnevnom boravku ili blagovaonici i napuniti ih svježim cvijećem ili umjetnim biljkama kako biste dodali svježinu i boju prostoru.

S druge strane, možete ih postaviti na komodu, policu ili radni stol kako biste dobili efektan detalj i stavili fokus na taj dio kuće. Možete je koristiti samostalno ili je upariti s drugim manjim ukrasnim predmetima.

Vazu u obliku flaminga možete postaviti i na terasu ili u vrt. Napunite je sukulentima, cvijećem ili biljkama kako biste stvorili živopisan kutak na otvorenom. Šarmantne primjerke možete kombinirati s drugim ukrasnim dekoracijama inspiriranih prirodom, poput biljaka, lišća ili školjki.

Osim što je prekrasan ukras u domu, vaza u obliku flaminga sjajan je detalj za tematske proslave, poput rođendana ili ljetnih zabava. Možete je koristiti kao dio stolnog dekorativnog aranžmana ili kao dio pozadine za fotografiranje.

Ovi atraktivni primjerci sigurno će privući pažnju gostiju i dodati dozu vedrine u prostoru. Ako su i vas očarale vaze u obliku flaminga, naručite ih putem Amazona, po cijeni od €53.50.