FOTO by Sinsay

Dekor

Festive mišići dio su Sinsay blagdanskog asortimana!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2023.

Mi im naprosto ne možemo odoljeti...

Iako obožavate orašare i gnomove, ove godine ste u potrazi za nekom novom blagdanskom dekoracijom? Želite li osvježiti vaš ambijent, možda biste mu trebali dodati nekonvencionalan blagdanski dekor.

Dopustite da vas upoznamo s mekanim fluffy mišićima koji u već dostupni u Sinsayu. Unesite bajkovitu atmosferu u svoj dom i oplemenite stepenice, predvorje, dio pokraj božićnog drvca ili nek drugi kutak ovim famoznim dekorom. Ovog puta nije riječ o Mickeyu i Minnie Mouse, no ovi primjerci jednako pršte od slatkoće.

Oni dolaze u nekoliko veličina i izdanja, od mišića u kariranom izdanju, do modela s krzno u puderasto rozom i mint zelenom ruhu.

Ovaj home dekor idealan je za sve one koj žele promjenu, a istodobno ne planiraju potrošiti čitavo bogatstvo. Kupnjom ovih mišića, ostat će vam sasvim dovoljno novaca za kupnju blagdanskih oklona.

Makar ih postavili samo jedne sezone (iako mislimo da je to nemoguće), odlična su investicija i nećete imati grižnju savjesti.

Koji god odabrali, vaš će dom poprimiti festive raspoloženje i sigurni smo da će razveseliti svakog ukućana, kao i uzvanike kada ih ugledaju.

Cijena svakog od ovih božićnih ukrasa iznosi 29,99 eura, a pronaći ih možete OVDJE.