FOTO by IMDb

Film

Fatal Seduction – erotski triler trenutno među prve tri serije na Netflixu!

admin 13. srpnja 2023.

Vrijedi li pogledati ovu seriju?

U ovoj južnoafričkoj triler seriji Stevena Pillemera, spisatelja “The Brave Ones”, glume Kgomotso Christopher, Prince Grootboom i Thapelo Mokoena.

O seriji:

Udana žena odlazi na opasno vikend putovanje daleko od kuće koje pobuđuje strasti, ali završava tragično, zbog čega se zapita govore li joj ljudi u njezinoj blizini istinu.

Dok provodi vikend daleko od svog muža i  u društvu najbolje prijateljice Brende, Nandi (Kgomotso Christopher) upoznaje mlađeg muškarca Jacoba (Prince Grootboom) i biva uvučena u strastvenu aferu s njim koja otkriva put tragedije i izdaje svojih najbližih.

Ovdje možete pogledati trailer:

Serija je na neki način triler i govori o tome kako Nandino druženje s Jacobom završava tragedijom i tjera je da preispituje gotovo sve i svakoga u svom životu. Hoće li biti iznenađenja na putu? Naravno. Ali odredište se čini prilično očiglednim, pa sve ovisi o tome koliko će vam se svidjeti vožnja po sparnoj vrućini.

Od erotskih trilera ne možemo očekivati neki spektakl, barem kod većine, no ako ste pogledali „Obsession“ i svidjela vam se, onda ni ovu seriju ne biste trebali odbaciti. Sastoji se od 7 epizoda i trenutni je broj 3 na Netflixu, iako joj ocjena nije dosegla ni peticu.

No barem nećete morati previše razmišljati, a kao rezultat dobit ćete donekle burni triler.