FOTO by Etsy

Dekor

Fanovi dekora će se zaljubiti u ove ukrasne poljupce

Mia Vodopija 30. lipnja 2021.

Ovaj jastuk za usne neće proći nezamijećeno...

O čemu maštate dok ste na poslu? Pretpostavljamo da sanjarite o ljenčarenju na kauču, na koji ćete se izvaliti nakon dugačkog radnog dana.

Veliki broj jastuka + drijemanje na kauču = beskrajno ugodno. To je čista matematika, a i vjerujemo da se nitko neće buniti.

Dodajte ukrasne jastuke u bilo koju sobu koja treba dodatnu dozu stila i divite se sobi koja, uz krajnje minimalan napor, poprimi novi i moderniji izgled.

Dekorativni jastuci obično se postavljaju na sofe ili kauče, ali se često koriste i na krevetima. Ti ukrasni jastuci imaju i estetsku i funkcionalnu svrhu.

Oni se obično koriste za dodavanje onog zabavnog detalja u boji, u sobi. Također se mogu koristiti za pružanje ležernijeg osjećaja izgledajući kao da su bačeni na komad namještaja.

Iz funkcionalne perspektive, dekorativni jastuci mogu pružiti potporu leđima, vratu i glavi.

Imati pri ruci asortiman jastuka najlakši je način da bilo koji prostor trenutno osvježite. Mijenjajte ih svake sezone, mjeseca, tjedna…dana? Na vama je!

Ovaj ružičasti jastuk za usne velikih oblika neće proći nezamijećeno. Jedinstven, dizajniran i ručno izrađen u Velikoj Britaniji, izgleda kao izuzetan rekvizit za filmove, fotografiranja, djevojačke zabave, vjenčanja itd.

Materijal je luksuzni baršun od velura, a unutarnji dio je super mekan, punjen od mekog poliesterskog vlakna.

Ako i vi želite svoj primjerak, možete ga nabaviti na ovom LINKU.