FOTO by Fanola

Dom

Fanola keksići nezaobilazna su slastica za razne proslave

Una Lora Banjac 12. travnja 2024.

Prhki keksići za sva vremena

Dolaskom proljeća i toplijih dana sve su češća obiteljska druženja i proslave na otvorenom. Bilo da se radi o raznim svečanostima poput krizmi, pričesti i krštenja ili o rođendanskim proslavama s vašim najmilijima – slatko mora biti na stolu! I to ne samo zbog djece jer i mi odrasli itekako obožavamo slatko.

Osim prigodne torte, nezaobilazan dio svakog obiteljskog druženja su definitivno prhke slastice u obliku raznih keksića, vjenčića i kiflica.

A tko se bolje razumije u keksiće od našeg domaćeg brenda Fanola?

Ovi nas keksići svojom recepturom podsjećaju na one tradicionalne zalogajčiće koje su pekle naše bake i koji nas vraćaju u djetinjstvo stoga smo danas odlučili izdvojiti nekolicinu Fanolinih ukusnih proizvoda koji će unijeti dašak nostalgije u vaša srca!

Vjenčići

Ovi su ukusni keksići široj populaciji poznatiji kao linzeri. To su tradicionalni keksići sa slatkim, voćnim punilom, a Fanola u ponudi ima vjenčiće s punilom od marelice, višnje, kombinaciju marelice i višnje te vjenčiće s punjenjem od maline koja se sljubljuje s krem namazom!

Ove vjenčiće obožavat će svi ljubitelji prhkog tijesta jer su zaista neodoljivo ukusni i osvježavajući.

Kiflice

Kiflice su vjerojatno prvi keksić koji nam padne na pamet kada pomislimo na prhko tijesto i svi smo ih kao djeca izrađivali sa svojom bakama ili mamama. Fanoline kiflice koje bi preporučili za proljetna obiteljska druženja su svakako kokos kiflice i oranž kiflice!

Kokos je kao stvoren za dozivanje sunčanog vremena i okusa ljeta, a njegova prekrasna aroma mnogima je najveći favorit. Ako ipak kokos nije vaš prvi izbor – onda naše preporuke usmjeravamo ka oranž kiflicama. Oranž kiflice su ukusno čajno pecivo s bademom i osvježavajućim, voćnim okusom naranče.

I šećer na kraju… Čoko Fanolice

Za sve one koji radije biraju čokoladu umjesto voća preporučujemo nezamjenjive čokoladne Fanola keksiće. Čoko fanolice posebno su izdanje za prave čokoljupce, a radi se o dvobojnim prhkim keksićima koji su nadjeveni finim domaćim, mliječnim i lješnjak krem namazom. Doslovno ogladnimo za slatkim čim pročitamo ovaj tekst!

Ove ljupke keksiće možete pronaći u većim trgovačkim lancima kao što su Konzum, Spar i Plodine, kao i u još puno manjih dućana! Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!

U slast!