FOTO by Firebox

Zabava

Escape Room – igra u kojoj je cilj osloboditi bocu vina!

admin 22. studenoga 2021.

Nema cuganja dok se zagonetka ne riješi

Ako do sada niste nikad bili dio igre “Escape Room” sigurni smo da znate o čemu je riječ. Zatvore vas u tematsku sobu koja je u biti jedna velika zagonetka, a vi, uz pomoć vaše ekipe morate riješiti sve zadatke i uspješnim izvršenjem “kupiti sebi kartu” za izlazak. Naime, izaći ćete vi i ako zadatak ne riješite, ali s manje ponosa i zadovoljstva.

Cijela igra se u biti svodi na “teamwork“, ali dovoljno je imati u društvu i jednog natprosječno pametnog koji će sve sam riješiti dok ćete ga vi gledati uz čašu omiljenog vina.

Upravo smo pronašli igru “Escape Room” u kojoj nije zadaća da vi izađete van, nego da oslobodite bocu vina zaključanu lokotom. Ako ste istinski ljubitelj vina sigurni smo da će vam motivacija biti na vrhuncu i da za vas ne postoji nerješiva zagonetka.

Vi se pretvarate u Sherlock Holmesa, svaka zagonetka za vas je dječja igra, a sve s ciljem oslobađanja dragocjene tekućine koja je pokretač svake zabave.

Igra se svodi na to da prođete kroz 4 različite faze kako biste otkrili kombinaciju koja drži lokot zaključanim. Sigurni smo da ćete dati sve od sebe, ali čak ako i negdje zapnete rješenja se nalaze unutar kutije, tako da neće biti potrebe za nasilnim otvaranjem kaveza.

Ovu zanimljivu društvenu igru pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 17,99£.