Film

Enola Holmes 2 – dolazi 2 nastavak mlade detektivke

admin 29. rujna 2022.

Zna se točan datum, a upravo je izašao i trailer

Millie Bobby Brown i Henry Cavill vraćaju se u dugoočekivanom nastavku Enola Holmes 2. Prije nekoliko dana potvrđeno je da će premijera filma biti u studenom, upravo je izašao i trailer, kao i prve fotografije scena koje nas očekuju.

Enola Holmes 2
Foto: Netflix

Nastavak se počeo snimati u listopadu 2021., a završio u siječnju kada je Cavill otkrio da je završio svoj posljednji dan na setu.

Do veljače 2022. Netflix je potvrdio da je snimanje filma Enola Holmes 2 završeno i da kreće post produkcija. Iako se nagađalo da će film imati nešto raniju premijeru, ipak se sve malo odužilo i film dolazi taman pred kraj godine.

Enola Holmes 2
Foto: Netflix

Uz prve slike, Netflix je objavio službeni sinopsis za Enolu Holmes 2:

“Sada već definirana detektivka, poput svog zloglasnog brata, Enola Holmes preuzima svoj prvi službeni slučaj kako bi pronašla nestalu djevojku. Potragu joj remete plamteće iskre opasne zavjere koje rasplamsavaju misterij. Kako bi riješila slučaj Enola će zahtijevati pomoć od starih prijatelja, pa čak i samog Sherlocka.”

Enola Holmes 2
Foto: Netflix

Radnja je vrlo slična radnji drugog romana o misterijama Enole Holmes na kojem se ovaj film i temelji. U slučaju ljevoruke dame Enola je pokušala pronaći nestalu lady Cecily Alistair, dok je istovremeno izbjegavala svog brata Sherlocka. Sumnjamo da će nastavak biti točna adaptacija, ali svakako se čini da je inspiriran romanom.

Kao što smo naveli, Enola Holmes 2 bit će objavljena na Netflixu u petak, 4. studenog i jedva čekamo nastavak mlade detektivke.