FOTO by Instagram @indiralevak

Poznati

Energična Indira odlučila je ovog ljeta nositi lob koji joj fenomenalno stoji!

admin 27. lipnja 2020.

Indira pali i žari kako koncertima, tako i novim izgledom kojim su mnogi oduševljeni!

Sinonim za energično i pozitivno, definitivno bi trebalo biti i ime Indire Levak koja je javnosti poznata po svom živahnom stavu, veselom raspoloženju zbog čega je među omiljenim domaćim celebritija, zbog čega i broji mnogobrojnu publiku.

U susret ljetnim koncertima, Indira, inače obožavateljica otkačenih kratkih frizura, iznenadila je svoje fanove, pa i one koji ju inače ne prate ali su ostavili pozitivan komentar na Instagram fotografiju na kojoj se pojavila u drugačijem izdanju!

Long bob ili skraćeno LOB frizura laganih uvojaka osvježilo je Indirino lice i učinilo ju više sexy nego bilo koji izazovniji outfit.

Komplimenata nije nedostajalo, a neki su je usporedili i s popularnom pjevačicom Gwen Stefani i Lady Gagom.

Indira je zasigurno ponosna na svoju novu frizuru te prije koji sat objavila novu fotografiju na kojoj poziva nove fanove da skupa “dezinficiraju” atmosferu od svih loših misli, kako stoji u opisu ispod fotografije.

I dok je neki nagovaraju da se riješi umetaka i vrati svojoj otkačenoj kratkoj kosi, mnogi se slažu da nikad nije izgledala bolje, i baš kao i mi, čekaju novo, Indirino izdanje. Spomenutim “novim” izdanjima će nas zasigurno počastiti kao članica žirija u popularnom showu “Tvoje lice zvuči poznato” koji je krenuo sa snimanjima.